Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut Snorkel - Vitara

scaraoscky

Postări Recomandate

Dear All,

M-ar interesa sa achizitionez un Snorkel pentru o Vitara. Nu tin sa fie nou insa sa arate/functioneze bine.

Ma poate cineva ajuta cu un pret si un contact?

Totodata, ma poate indruma cineva unde sa il si montez pe masina? - cu un pret in prealabil, va rog!

Multumesc mult

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut Snorkel - Vitara

Dear All,

M-ar interesa sa achizitionez un Snorkel pentru o Vitara. Nu tin sa fie nou insa sa arate/functioneze bine.

Ma poate cineva ajuta cu un pret si un contact?

Totodata, ma poate indruma cineva unde sa il si montez pe masina? - cu un pret in prealabil, va rog!

Multumesc mult

Salut vezi ca o sa te certe lumea ca nu ai trecut nimic la profil o locatie o varsta etc.Vezi ca e un site aici cum te uiti la monitor in stanga scrie Gepettto cu consumabile.Pretul unui snorkel e pe undeva pe la 650 ron de montat cred ca tu si un prieten reusesti.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

pana la snorkel eu mi-as baga banii in cauciucuri...troliu....sufe ....ocheti....si alte asemenea nimicuri......mult folositoare in offroad.......mi-ar place sa te vad pe o panta ....pe ploaie....cu snorkel....dar incaltat cu AT-uri.....cred ca vei blestema ziua in care ai ales hornul.....si nu opincile :h5

Ps....daca le ai pe cele enumerate de mine mai sus ....si-ti lipseste doar hornul....atunci da....merita sa-l montezi :grin:

Link spre comentariu

troliu trebuie sa vina...incaltata este...insa hornul tot il vreau! :) .......HELPPPPP! are careva sa imi vanda unul??

Jucaria mea:

http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/1206336500_large.jpg

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

Ca montaj pe caroserie se potriveste cel de mitsubishi.

in schimb trebuie sa lucrezi un pic la racordurile dintre horn si filtrul de aer

Poza @copyright Suzuker

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare