scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Dear All, M-ar interesa sa achizitionez un Snorkel pentru o Vitara. Nu tin sa fie nou insa sa arate/functioneze bine. Ma poate cineva ajuta cu un pret si un contact? Totodata, ma poate indruma cineva unde sa il si montez pe masina? - cu un pret in prealabil, va rog! Multumesc mult Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Dear All, M-ar interesa sa achizitionez un Snorkel pentru o Vitara. Nu tin sa fie nou insa sa arate/functioneze bine. Ma poate cineva ajuta cu un pret si un contact? Totodata, ma poate indruma cineva unde sa il si montez pe masina? - cu un pret in prealabil, va rog! Multumesc mult Salut vezi ca o sa te certe lumea ca nu ai trecut nimic la profil o locatie o varsta etc.Vezi ca e un site aici cum te uiti la monitor in stanga scrie Gepettto cu consumabile.Pretul unui snorkel e pe undeva pe la 650 ron de montat cred ca tu si un prieten reusesti. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Multumesc mult!. Am trecut locatia in Profil....cred ca am scapat de cartonasul galben! :D Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara pana la snorkel eu mi-as baga banii in cauciucuri...troliu....sufe ....ocheti....si alte asemenea nimicuri......mult folositoare in offroad.......mi-ar place sa te vad pe o panta ....pe ploaie....cu snorkel....dar incaltat cu AT-uri.....cred ca vei blestema ziua in care ai ales hornul.....si nu opincile :h5 Ps....daca le ai pe cele enumerate de mine mai sus ....si-ti lipseste doar hornul....atunci da....merita sa-l montezi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Mariuse de unde stii ca o sa aleaga panta si nu baltaul? :grin: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara troliu trebuie sa vina...incaltata este...insa hornul tot il vreau! :) .......HELPPPPP! are careva sa imi vanda unul?? Jucaria mea: http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/1206336500_large.jpg Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara marfa piticania :bannana Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Multumesc mult! "lumina ochilor" ! :D Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Ca montaj pe caroserie se potriveste cel de mitsubishi. in schimb trebuie sa lucrezi un pic la racordurile dintre horn si filtrul de aer Poza @copyright Suzuker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Gepeto, ai de vanzare unul si la ce bani? daca il iau ma poti ajuta sa imi recomanzi pe cineva sa mi-l monteze? Multumesc mult! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Caut Snorkel - Vitara Se poate inchide....achizitionat de la Marele Gepetto! Respectele mele Maestre! :h5 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate