Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poza De Familie

Vizitator mc

Postări Recomandate

Recunoasteti personajele ??

TOYOTA Landcruiser HDJ 100, 4,2 Turbodiesel, intercooler, 3 diff lock, hydraulic suspension, ARB Bullbar fata, ARB Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 34" BFGoodrich Allterrain.

TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain.

TOYOTA Landcruiser BJ 70, 3,4 Diesel, 2 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 35" Ziarelli profil Simex,

TOYOTA Pickup 4WD (Hilux), 2,4 benzina, 2 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, WARN Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 800, Terratrip 303, 33" BFGoodrich mud terrain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Poza De Familie

Recunoasteti personajele ??

TOYOTA Landcruiser HDJ 100, 4,2 Turbodiesel, intercooler, 3 diff lock, hydraulic suspension, ARB Bullbar fata, ARB Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 34" BFGoodrich Allterrain.

TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain.

TOYOTA Landcruiser BJ 70, 3,4 Diesel, 3 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 35" Ziarelli profil Simex,

TOYOTA Pickup 4WD (Hilux), 2,4 benzina, 3 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, WARN Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 800, Terratrip 303, 33" BFGoodrich mud terrain

-------------------------------------------------------------------------------------

Foarte Tare, Frate !... :grin:

Frumoasa Familie !... :g :10 :Gr

Link spre comentariu

Vizitator koala
Am scris asa din inertie.

ti-ai tras alta "identitate'? :grin:

... cred ca i se trage de la "intalnirea de maxima taina" cu Emirul Bruno :ga si cu povestitoarea aia vestita, cum 'reaku ii zicea :ga ... aha, Zaraza, pardon nu-i asta ! ... Seherezada, mda, asta e gagica ! ... ca urmare, a uitat parola de acces la cont si asa s-a nascut, in chinuri cumplite, userul "mc" ...

PS : Misto de tot acaretele, sa le stapanesti sanatos Miroane ! ... da' HDJ80-ul ala, tot al tau este ? ... e ala cu acidentele ? ...

Link spre comentariu

N-am uitat userul, am 2, ca nu ma pot loga din prima cu unul, asa ca trebe sa ma loghez mai intai cu unul si dupa aia cu celalalt ca sa pot vedea posturile noi. Nu stiu de ce, da numa' asa merge. Si am zis sa postez ceva si de pe userul celalalt, sa nu rugineasca.
Do everything prepared!
Link spre comentariu

Eu zic ca de acolo mai lipseste ceva ca sa fie familia completa:

Un 40 si un 60.

In rest ... mai pot sa zic ceva? :no11

Acum ma gandesc eu ca nici un FJ cruiser n-ar fi rau in familie,asa ca un nepotel :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Miroane HDJ80 e tot a ta?

M-ai omorat,esti de 10 ori mai pasionat si nebun ca Mugur :grin:

Si trebuie sa recunosc ca ai o familie frumosa si realizata 8)

MUGUR = unitate de masura a nebuniei 4x4

...daca e de 10 x e grav .....?????

faina poza ...!!!!!

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

felicitari pentru colectie

j80 este masina mea preferata

cu toate ca am un j 70 masina visurilor mele e un j80 modificat in felul urmator :

-as da caroseria de pe j80 jos si asi pune o caroserie de j70 dar caroseria cu motor de 4.2 ca sa incapa motorul de j80

-as schiba rapoartele in grupuri as pune 38

as taia sasiul la spate si as face o bena

obtii o masina foarte usoara si foarte fiabila ca doar e toyota si in acelasi timp foarte puternica

-ome si arb

8)

Link spre comentariu

În total aici sunt 10 utilizatori conectaţi : 8 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 2 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ]

Utilizatori înregistraţi: floriandan, kato, mc, miron, Mugur, navara, nike&patrol, tarzy

poza luata la ora 21

:grin:

Link spre comentariu

În total aici sunt 10 utilizatori conectaţi : 8 Înregistraţi, 0 Ascunşi şi 2 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ]

Utilizatori înregistraţi: floriandan, kato, mc, miron, Mugur, navara, nike&patrol, tarzy

poza luata la ora 21

:grin:

... Aceste date se bazează pe utilizatorii activi de peste 5 minute

asta ti-a scapat 8)

si daca intra cu unul si dupa aia cu altul ... e normal

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator nr. 150

Dacă tot e de familie, iată, pun şi eu ce am găsit pe net. Poate o fi de folos cuiva.

http://www.thelightisgreen.com/Toyota%20logo%20horns_1.jpg

Link spre comentariu

mah, frumos

doar ca astea rebuiesc bagate pe teren miroane

nu-s de sosea pregatite

facem traseele pt la anu?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Toyota rosie va ajunge in Baia Mare dupa anul nou.

Din pacate nu la mine ci la un prieten de-al meu.

O sa imi tai venele de cate ori o sa o vad pe aici. :evil: Mai ales ca eu l-am convins sa o cumpere. :P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare