Vizitator mc Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Recunoasteti personajele ?? TOYOTA Landcruiser HDJ 100, 4,2 Turbodiesel, intercooler, 3 diff lock, hydraulic suspension, ARB Bullbar fata, ARB Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 34" BFGoodrich Allterrain. TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain. TOYOTA Landcruiser BJ 70, 3,4 Diesel, 2 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 35" Ziarelli profil Simex, TOYOTA Pickup 4WD (Hilux), 2,4 benzina, 2 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, WARN Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 800, Terratrip 303, 33" BFGoodrich mud terrain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 salut care-s cele 3 blokaje pe BJ70? imi place sensul snorkel-urilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Re: Poza De Familie Recunoasteti personajele ?? TOYOTA Landcruiser HDJ 100, 4,2 Turbodiesel, intercooler, 3 diff lock, hydraulic suspension, ARB Bullbar fata, ARB Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 34" BFGoodrich Allterrain. TOYOTA Landcruiser HDJ 80, 4,2 Turbodiesel, 3 diff lock, ARB Bullbar fata, ARB Side Rails, Safari snorkel, 33" Fulda Tramp Allterrain. TOYOTA Landcruiser BJ 70, 3,4 Diesel, 3 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, Safari snorkel, WARN winch, IPF 900XS, 35" Ziarelli profil Simex, TOYOTA Pickup 4WD (Hilux), 2,4 benzina, 3 diff lock, Old Man Emu suspension, ARB Bullbar fata, WARN Bullbar spate, Safari snorkel, WARN winch, IPF 800, Terratrip 303, 33" BFGoodrich mud terrain ------------------------------------------------------------------------------------- Foarte Tare, Frate !... :grin: Frumoasa Familie !... :g :10 :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Ai grija sa nu le lasi sa doarma impreuna, ca te trezesti cu o puzderie de Yaris-uri :lol: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 mai frate la tine sa varsat carul cu noroc !!!! superbe acareturile ! sa ai sanatate sa le duci pe toate !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 salut care-s cele 3 blokaje pe BJ70? imi place sensul snorkel-urilor Am scris asa din inertie. Nu are diff central, nici BJ-ul nici Pickup-ul. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Am scris asa din inertie. ti-ai tras alta "identitate'? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Am scris asa din inertie. ti-ai tras alta "identitate'? :grin: ... cred ca i se trage de la "intalnirea de maxima taina" cu Emirul Bruno :ga si cu povestitoarea aia vestita, cum 'reaku ii zicea :ga ... aha, Zaraza, pardon nu-i asta ! ... Seherezada, mda, asta e gagica ! ... ca urmare, a uitat parola de acces la cont si asa s-a nascut, in chinuri cumplite, userul "mc" ... PS : Misto de tot acaretele, sa le stapanesti sanatos Miroane ! ... da' HDJ80-ul ala, tot al tau este ? ... e ala cu acidentele ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 N-am uitat userul, am 2, ca nu ma pot loga din prima cu unul, asa ca trebe sa ma loghez mai intai cu unul si dupa aia cu celalalt ca sa pot vedea posturile noi. Nu stiu de ce, da numa' asa merge. Si am zis sa postez ceva si de pe userul celalalt, sa nu rugineasca. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Eu zic ca de acolo mai lipseste ceva ca sa fie familia completa: Un 40 si un 60. In rest ... mai pot sa zic ceva? :no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Miroane HDJ80 e tot a ta? M-ai omorat,esti de 10 ori mai pasionat si nebun ca Mugur :grin: Si trebuie sa recunosc ca ai o familie frumosa si realizata 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Eu zic ca de acolo mai lipseste ceva ca sa fie familia completa: Un 40 si un 60. In rest ... mai pot sa zic ceva? :no11 Acum ma gandesc eu ca nici un FJ cruiser n-ar fi rau in familie,asa ca un nepotel :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Miroane HDJ80 e tot a ta? M-ai omorat,esti de 10 ori mai pasionat si nebun ca Mugur :grin: Si trebuie sa recunosc ca ai o familie frumosa si realizata 8) MUGUR = unitate de masura a nebuniei 4x4 ...daca e de 10 x e grav .....????? faina poza ...!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 felicitari pentru colectie! :1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 felicitari pentru colectie j80 este masina mea preferata cu toate ca am un j 70 masina visurilor mele e un j80 modificat in felul urmator : -as da caroseria de pe j80 jos si asi pune o caroserie de j70 dar caroseria cu motor de 4.2 ca sa incapa motorul de j80 -as schiba rapoartele in grupuri as pune 38 as taia sasiul la spate si as face o bena obtii o masina foarte usoara si foarte fiabila ca doar e toyota si in acelasi timp foarte puternica -ome si arb 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Foarte foarte impresionant!!!! :1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 ÃŽn total aici sunt 10 utilizatori conectaÅ£i : 8 ÃŽnregistraÅ£i, 0 AscunÅŸi ÅŸi 2 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ] Utilizatori înregistraÅ£i: floriandan, kato, mc, miron, Mugur, navara, nike&patrol, tarzy poza luata la ora 21 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 ÃŽn total aici sunt 10 utilizatori conectaÅ£i : 8 ÃŽnregistraÅ£i, 0 AscunÅŸi ÅŸi 2 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ] Utilizatori înregistraÅ£i: floriandan, kato, mc, miron, Mugur, navara, nike&patrol, tarzy poza luata la ora 21 :grin: ... Aceste date se bazează pe utilizatorii activi de peste 5 minute asta ti-a scapat 8) si daca intra cu unul si dupa aia cu altul ... e normal Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 cum se comporta un hdj 100, date tehnice probleme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 supertare,miron,felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Dacă tot e de familie, iată, pun ÅŸi eu ce am găsit pe net. Poate o fi de folos cuiva. http://www.thelightisgreen.com/Toyota%20logo%20horns_1.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Åži încă una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 mah, frumos doar ca astea rebuiesc bagate pe teren miroane nu-s de sosea pregatite facem traseele pt la anu? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 Toyota rosie va ajunge in Baia Mare dupa anul nou. Din pacate nu la mine ci la un prieten de-al meu. O sa imi tai venele de cate ori o sa o vad pe aici. :evil: Mai ales ca eu l-am convins sa o cumpere. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 Toyota rosie va ajunge in Baia Mare dupa anul nou. Din pacate nu la mine ci la un prieten de-al meu. O sa imi tai venele de cate ori o sa o vad pe aici. :evil: Mai ales ca eu l-am convins sa o cumpere. :P Hiluxul sau HDJ-ul? In orice caz, bravo lui! E un om norocos :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate