lichter Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Ma pregatesc sa "ocrotesc" putin burtica Samuraiului. Exista mai multe optiuni, asa ca vreau si eu niste pareri pro-contra pe optiuni. Preturile nu ar trebui luate in calcul, sa ne concentram pe utilitate (stiu, sunt multi care o sa sara si o sa zica ca sunt oricum inutile, dar experienta mea imi spune ca am nevoie :p ). Scuturi cutie transfer: 1. Calmini (oare acopera toata burta intre punti sau strict cutia de trasnfer? se fixeaza de cele 2 lonjeroane ale sasiului sau doar de unul?) 2. Asfir Scuturi punti / diferentiale 1. Calmini 2. Zanfi (exista variante bolt-on, vezi foto, si weld-on similar, doar ca se sudeaza) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai ai scut=mergi mai linistit inutile nu sunt, sunt bune daca ti le permiti sau daca nu iti faci unu acasa off-topic mi-am facut unu pt baia de ulei la laguna2 (acasa) Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai Parerea mea, neavizata,probabil proasta, dar tot o spun, :P Te urci in acaret, dai o fuga la Baduc (nu fac reclama) si iti iei una bucata foaie de aliminiu . Vezi acilea mai multe: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=17&t=9543&start=15 In rest, Have fun! :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai Poti sa faci orice acasa daca ai : casa, curte si/sau garaj si scule. Imi lipsesc toate :) Astept oameni care au astfel de scuturi montatate (siguri sunt citiva Samurai pe aici care sunt "protejati" cu asa ceva) sa isi dea o parere sau oameni care pot face asa ceva sa dea un pret. :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai Este niste baieti pi acest forum cu suzuki dojo care este ei cum te uiti la ecran in stanga :grin: si sunt sigur ca te aranjaza de niste muschi de fier si au ei si curte si experienta si placere. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai @ koais Multumesc de sfaturi. Samuraiul meu a facut deja drumuri pe la Dojo, deci cunosc si blog-ul si atelierele harniciei, dar cei 2 sensei sunt in concediu. Nu exclud posibilitatea ca in final, modelul pe care il consider potrivit sa fie facut la Dojo daca este fezabil desigur, dar deocamdata nu despre asta vorbim. Am sarit putin off-topic. Home made sau nu, ma intereseaza modelele pe care le-am precizat, si pareri pro-contra strict legat de aceste produse. Citind cu atentie primul post din acest fir se observa ca ma intereseaza utilitatea in aceasta etapa, nu pretul, cu alte cuvinte nu ma intereseaza daca le fac sau le cumpar, ci care este mai bun, mai potrivit, mai util... Deci astept in continuare opinii de la oameni care au sau au avut asa ceva instalat pe masini. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai deci....de scuturi ai in mod sigur nevoie.....cele bolt-on sunt mai practice....daca le indoi....le poti da jos ....sa le indrepti.....cele sudate....mai greu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai @Marius Multumesc, e un punct de vedere foarte pertinent. :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai Salutam, Scuturile importante sunt: 1. Reductor, eu am Asfir (e de vanzare nelovit la 1/ 2 din pretul de factura), si voi avea Spidertrax HD, practic e singura parte expusa de sub masina. 2. Rezervor, am home made Suzuki Dojo, (e de vanzare la 3/4 din pret nelovit), voi muta rezervorul; 3. Protectie diferential fata , spate, am Zanfi, super profi, ai toate sansele sa spagi grupurile fara protectie; 4. Scuturi punti (mai bine spus ranforsaje), puntile de Samurai sunt fragile daca pui roti mai mari de 31 si nu te uiti pe une mergi; Restul sunt mofturi parerea mea...am vazut ceva modele pentru fata, dar le vad mai mult utile dpdv al design-ului, e greu sa lovesti motorul , puntea e prima expusa. Sasiul nu are rost s-l protejezi, ca e destul de tare, iar daca ajungi sa ai lovituri care-l indoaie e grav oricum . Ca si producatori sunt multi, cei mai avizati sunt Asfir , dupa umila mea parere. :h5 Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai @Farfarello De acord cu necesitatea acestor scuturi. voi avea Spidertrax HD Nu am gasit pe site-ul Spidertrax scuturi pentru cutie de transfer. Poti sa postezi aici o poza? Scutul ASFIR, cel putin din poza, nu pare sa acopere toata burta in zona cutiei de transfer (adica lonjeron-lonjeron), pare sa acopere strict cutia. Asa este? practic e singura parte expusa de sub masina La Agnita am descoprit ca mai sunt niste maruntisuri pe sub masina care se pot rupe (respectiv conductele de frina... asa ca eram de neoprit :grin:) si azi la rampa am observat ca putin a fost sa nu rup si conducta de benzina. Fara frine poti sa cistigi, fara benzina... nu :grin: Problema asta o sa incerc sa o rezov printr-o amplasare mai inteligenta a conductelor). Protectie diferential fata , spate, am Zanfi Scuturile de diferential Zanfi le ai bolt-on sau weld-on? Marius a avut un punct de vedere bun legat de varianta cistigatoare. Restul sunt mofturi parerea mea.. E... mai e un moft pe care vreau sa mi-l fac: niste slidere si/sau praguri ranforsate, sa nu ies pe geam in caz de... :) In rest scutul fata e cvasi-inutil. Multumesc pentru informatii si vezi P.M. pentru scuturile de vinzare. :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Scuturi Samurai Scutul de la Asfir este acesta: http://www.asfir.com/catalogueDetailsEN ... Cat_ID=209 Scuturile pentru difrential sunt cele prinse cu suruburi de la Zanfi, dar cred ca sunt ok si cele sudate. (la mine puntile au fost sablate si vopsite si nu vroiam sa le stric vopseaua). Cred casunt din tabla de 6. Am montate si praguri laterale care protejeaza bine masina cand treci peste praguri mari. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Scuturi Samurai Scuturi pentru rezervor si reductor putem sa-ti facem noi. Pentru diferentiale am avut de la Petrowork,care se sudau si erau indestructibile :grin: (momentan nu mai avem) Da si alea cu prinderi pe suruburi par super ok. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate