Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

35x12.5x15 pe Mitsu LWB

NeRv1

Postări Recomandate

Salut

Ca sa pun cauciucuri marimea asta (35x12.5x15) ar trebui sa fac mici modificari, nu?

Ar trebui decupat putin din aripi, flanse, body kit..

Acuma...daca o inalt destul oare mai trebuie decupate? Am cum sa le decupez si totusi sa raman cu ornamentele de plastic? am vazut la mitsu pe la sectiunea Foto care inca le au desi au ditamai animalele de cauciucuri pe ele.. Cam cat ar trebui (cat as putea) inaltata ca sa nu mai prelungesc cabluri..etc..???

Multumesc baieti :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 35x12.5x15 pe Mitsu LWB

Din ce am vazut eu la baieti,mai mari de 33 nu merg la mitsu......exista proiecte pt orice :ha: (ciocan de 20 kg) care treb folosit un pic pt 33,pt 35 nu stiu cit de mare este proiectul :grin: ,dar sigur fara taieturi doar proiect :grin: ,nu intra....

Vezi daca si duce 35,mai este un alt aspect......deloc de neglijat.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Ba merge, exact de asta am scris faza aia cu foto. Intra la Mitsubishi (tot aici pe forum) si uita-te la Foto cu Mitsu voastre" si ai sa vezi cam ce e acolo. Plus ca tot cineva de pe forum vroia sa cumpere un Mitsu, inmatriculat pe Ro care avea pe 37... :P cu alea chiar nu mai iesi prin teren..

De mers merg...dar ma interesa cam ...de exemplu: ridici prin kit numai 5cm ca altfel-prelungesti cabluri,furtunele...bla bla..

Cine a facut si stie cam in mare ce sa fac...astept un sfat va rog ca sa stiu de la inceput ce am de facut si sa nu ma trezesc cu alte bucurii...

Multumesc :h5

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Pai nu am spus ca-i imposibil..... :grin: cauta nr lui Miron Sorin si da-i un telefon....la el am vazut si la masinile prietenilor proiecte din astea.... :h5

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Mda, multumesc Miron Sorin pt raspunsul prompt.

Deci..cam asta e...am inteles ca nu pot pune 35 din cauza ca tre sa schimb si grupuri si planetare...adica se poate dar..implica si alte costuri care...nu stiu daca mi le permit acum.

Vreo idee? si asa eram de entuziasmat azi ca-mi pun 35-uri :jp1 :hl :pl :sr

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Din moment ce am, autobuz oricum nu prea aveam cum sa ma bag la extreme, merge si de show...dar vroiam sa pot sa fac si vreo 2 trasee asa mai soft daca merg prin tara sa pot iesi si eu oleaca sa vad privelistea. Deci pana la urma daca n-am de gand sa fac extreme..ar merge? asa mai oras...si trasee soft?

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

:grin: :ha: :ha:

De-aia iubesc eu oamenii cu idei putine si fixe :ha: :ha:

No offence,man si eu sunt la fel.......am investit imens in chestii care nu ma ajuta deloc in teren....dar mi-am facut pohta ce-am pohtit :grin: :h5

Link spre comentariu

lol :ha: :ha: :h5 la cate idei am eu....maine ar trebui sa ma dea la tv ca mergeam ca ala pe apa :P :ha:

Deci..daca nu fac extreme...pot sa le pun si sa merg asa fara sa risc prea mult sa rup ceva?mi-ar place asa de show dar vreau si un pic de offroad. vreo idee? help :ha:

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Ia exemplu de la Klez si cauta o pereche de punti de TV :twisted: macar au raport mult mai mare decit ai tu acum, fatza nu prea bracheaza deci e pont, sa nu iti atinga la viraj maxim, le pui pe foi de arc si suspensia o reglezi din presiunea in anvelope :ha:

Link spre comentariu

deci oricum as da-o am o gramada de treaba daca aleg sa iau 35-urile, nu?

mda..asta e...mai astept sa cresc mare...las visele...raman la 31...uitandu-ma sa-mi pun 33-uri si cu gandul la 35-uri :ha: :ha:

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Ca sa moara lumea de ciuda.... ia un marker alb si scrie pe simexurile astea care le ai deja: " 35/12.5/15". Si daca apare unul mai "cultivat" si spune ca nu-i asa... zii ca au intrat la apa si de asta par mai mici :ha: . Apropos... la sfarsitul lunii imi bag cazanoiul la rigide :grin: . Cine stie... poate o sa-mi intre 35"-uri :ha: :ha: la rezerva :happy

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Salut.

Modificarile pentru 35'-uri sunt destul de mari. Tu ai un motor de 2.8 cu (presupun) rapoarte 4.8... Iti trebuiesc instantaneu alte rapoarte pentru cauciucurile alea , cele de la 2.5 care sunt de 5.2 parca. Ai nevoie si de alte suspensii si de montarea unui amortizor de directie hotarat (ex OME). Dupa care trebuie sa o ridici : body lift (5cm sau mai sus), plus coafat, plus flanse de 30. Mai trebuie sa iti cumperi si Caster Kit , pentru ca o sa se modifice unghiurile putin. Cost : destul de mare.

Pe la fiecare modificare de mai sus mai sunt ceva chichitze la care trebuie sa fi foarte atent, dar se pot pune 35'-uri.

Dupa toate modificarile astea o sa realizezi ca motorul nu prea iti mai trage in teren.

Cauta-l pe Tzuparu sau Ionutz de la Atelierele Harniciei ca ei au pus 35'-uri pe Mitsu. (din pacate acum sunt in concediu).

Spor la treaba .

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Multumesc mult @ sese , am vorbit cu omul si i-am zis ca nu mai iau 35-urile, prea multe de facut...acuma...poate mai incolo o sa fie alta situatie da pe criza asta...nu merge. Adica eram pregatit de flanse una alta dar nu si de suspensii, amortizor...etc..

O las deocamdata pe 31 si ii aduc alte mici modificari iar cand va cuminte va primi si restul :banana :banana

Va multumesc de sfaturi

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare