Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

becuri bord

lucian munteanu

Postări Recomandate

Re: becuri bord

Mersi domnu, cu poza mai greu ca becul scos l-am lasat la Onesti la garaj iar tel meu nu stie sa faca poze(stie sa bata cuie, sa innoate, etc), masina este Mitsubishi pajero 3,2 di-d., din 2002, 118kw nr de identificare:JMBMYV68W2J003401,,,,

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Presupun ca toate sunt la fel, am doua arse, unul in dreptul potentiometrului care indica gradele si unul in dreptul celui care indica pozitia unde sufla aerul, sunt precum cele de instalaie de pom dar mai mici cu lita dar foarte lunga , si vin asezate intr-un soclu ciudat ce nu il gasesti pe masinile europene, sunt albe iar deasupra au un prezervativ de culoare albastra,,,,, :P ,,,sper ca iti place descrierea mea,, :ha: daca gasesti vreu un BAX :wink: mersi

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

eu am pus leduri in locul becurilor de bord

am luat leduri si la fiecare am pus o rezistenta pt 12 volti

deci e simplu, f ieftin, muuult mai logeviv decat un bec normal, si lumina e alba albastruie si nu galbuie ca la becuri

totul e sa intre in soclul fostului bec si legatura recomandata e cu fire subtiri legate toate direct de la alimentarea de bord si nu pe sistemul becului vechi (care poate fi intrerupt)

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu am luat de la tata lui pinochio :hi leduri pt. bord. Sunt si pe soclu mare si pe soclu mic si sunt facute sa mearga pe 12v ai masinii fara probleme si improvizatii. Incercati si va veti convinge.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Luciane, daca vrei ma duc maine la garaj sa-l mai salut pe copilot si ii fac eu o poza.

Daca nu gasesti becuri din alea poti sa pui leduri ca soimu sau ca nasu drchis. El si-a pus leduri albastre in tot bordul sa se asorteze cu culoarea masinii. Si pe mine ma asteapta aceeasi problema.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare