lucian munteanu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Stiti unde as putea gasi becuri pentru iluminatul bordului la un Mitsubishi din 2002??,,,sunt foarte ciudate,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Baga o poza sa vedem si noi ciudateniile! Cauta pe ebay.co.uk sau daca nu trimite-ne mie sau lui Marius datele masinii si dam o fuga la magazinul de piese sa vedem ce zic :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Mersi domnu, cu poza mai greu ca becul scos l-am lasat la Onesti la garaj iar tel meu nu stie sa faca poze(stie sa bata cuie, sa innoate, etc), masina este Mitsubishi pajero 3,2 di-d., din 2002, 118kw nr de identificare:JMBMYV68W2J003401,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Si care becuri iti trebuie? Si mai ales cate? Si ce culoare? Daca nu imi raspunzi pana plec in oras, iti dau un telefon de pe drum :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Presupun ca toate sunt la fel, am doua arse, unul in dreptul potentiometrului care indica gradele si unul in dreptul celui care indica pozitia unde sufla aerul, sunt precum cele de instalaie de pom dar mai mici cu lita dar foarte lunga , si vin asezate intr-un soclu ciudat ce nu il gasesti pe masinile europene, sunt albe iar deasupra au un prezervativ de culoare albastra,,,,, :P ,,,sper ca iti place descrierea mea,, :ha: daca gasesti vreu un BAX :wink: mersi Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Acum nu mai am drum in oras, dar luni intru la magazin sa intreb si te sun dupa aia :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord eu am pus leduri in locul becurilor de bord am luat leduri si la fiecare am pus o rezistenta pt 12 volti deci e simplu, f ieftin, muuult mai logeviv decat un bec normal, si lumina e alba albastruie si nu galbuie ca la becuri totul e sa intre in soclul fostului bec si legatura recomandata e cu fire subtiri legate toate direct de la alimentarea de bord si nu pe sistemul becului vechi (care poate fi intrerupt) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord OK, mersi Sorin, daca nu gasesti o sa incerc varianta lui "soimu",,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: becuri bord Eu am luat de la tata lui pinochio :hi leduri pt. bord. Sunt si pe soclu mare si pe soclu mic si sunt facute sa mearga pe 12v ai masinii fara probleme si improvizatii. Incercati si va veti convinge. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: becuri bord Lucian....am eu drum pana in Onesti....miercuri....intru pe la tine sa vad becul....ca nu cred sa nu gasim pe aici asa ceva :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: becuri bord @marius ar fi bine sa aduci un bec de model , ca stiu citeva magazine care aduc toate ciudateniile de becuri si nu cred ca nu s-ar gasi .... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: becuri bord Luciane, daca vrei ma duc maine la garaj sa-l mai salut pe copilot si ii fac eu o poza. Daca nu gasesti becuri din alea poti sa pui leduri ca soimu sau ca nasu drchis. El si-a pus leduri albastre in tot bordul sa se asorteze cu culoarea masinii. Si pe mine ma asteapta aceeasi problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: becuri bord OK, multumesc pt ajutor, se pare ca mi-a gasit Sorin in Bv, pe comanda vin in 5 zile, vin cu becul la sedinta si o sa-l asez in coltul salii,, :) Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate