DanB Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 (editat) A montat cineva aer conditionat pe un G care nu avea din fabrica? Editat Septembrie 11, 2011 de DanB Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Montare aer conditionat pe G eu am montat dar nu i asa usor .ce motor ai pe g? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Re: Montare aer conditionat pe G Am un 350 td. Are 136 cp, din '94. Tu ai folosit un kit nou sau piese de la alt G? Ca si aici am auzit tot felul de discutii. Editat Septembrie 11, 2011 de DanB Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Montare aer conditionat pe G cel mai indicat este sa folosesti de la un g identic.la tine merge clima sau mai bine spus ac de la s350td. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Montare aer conditionat pe G La mine, pe 280 benzina, ce ar merge si cat ar costa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Montare aer conditionat pe G la seria 460 exista varianta unui ac "universal"g(mercedes)cu unitatea de frig in masina ,unitate care are si comenzile incorporate.se spune universal pt ca merge pe g230,g280,g240,g300.acest sistem ac este foarte usor de montat si contine:compresor,radiator ac,conducte si unitatea din masina. in alta varianta montajul ac pe g280 costa cca 800-1000eur cu adaptari de la limuzine mercrdes seria 123,124sau 126 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Montare aer conditionat pe G la seria 460 exista varianta unui ac "universal"g(mercedes)cu unitatea de frig in masina ,unitate care are si comenzile incorporate.se spune universal pt ca merge pe g230,g280,g240,g300.acest sistem ac este foarte usor de montat si contine:compresor,radiator ac,conducte si unitatea din masina. in alta varianta montajul ac pe g280 costa cca 800-1000eur cu adaptari de la limuzine mercrdes seria 123,124sau 126 La banii astia prefer sa stau in caldura, sa asud, sa put ca un porc si sa dau si drumul la manele pe Calea Victoriei!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Re: Montare aer conditionat pe G In principiu poti pune orice AC de pe orice masina dar sa nu aiba calculatoare pe ea. De G 350 TD intradevar e cam multa munca pt ca are o gramada de senzori si calculatoare. Acelasi AC si acelasi motor cu cel de pe G-ul tau il gasesti si pe Mercedes W140 S350TD. Incearca un AC de pe un Matiz ''stiu ca AC de pe Matiz e cel mai simplu AC auto'' sau cauta o masina foarte simpla la electrica(veche). Trebui doar date cateva gauri si fabricat un suport pt compresor. Daca vrei sa ramai fidel firmei mercedes poti lua un aer de pe w123(cobra) care este foarte simplu si ieftin. Acum depinde si cine ti-l monteaza, la bani ma refer, dar nu vad sa coste atat de mult. Editat Decembrie 28, 2009 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Montare aer conditionat pe G Dezgrop problema AC pentru Mercedes G 350 TD din 1994. Imi poate recomanda cineva un service auto pentru operatiune? De preferat din Bucuresti sau imprejurimi si care sa mai fi facut genul asta de manopera. Multumesc! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Montare aer conditionat pe G de reconditionare radiator pentru G280 in bucuresti stie cineva ceva? al meu pierde freon. ca sa nu poluez topicul colegului, rog PM daca ma poate ajuta cineva. nou am inteles ca e vreo 500 euro, dar ma gandesc ca se poate repara si cel original. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Montare aer conditionat pe G de reconditionare radiator pentru G280 in bucuresti stie cineva ceva? al meu pierde freon. ca sa nu poluez topicul colegului, rog PM daca ma poate ajuta cineva. nou am inteles ca e vreo 500 euro, dar ma gandesc ca se poate repara si cel original. multumesc. Salut incearca la dezmembrari radiator de Cobra sau de E 124 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Re: Montare aer conditionat pe G Salut incearca la dezmembrari radiator de Cobra sau de E 124 Nu se potrivesc, am cautat eu. Nu vin tevile lafel. La w124 tevile din radiator se mufeaza la mijloc in dreapta iar la G e una la mijloc stanga si una jos dreapta iar de cobra w123 e mai mare si nu incape... Dezgrop problema AC pentru Mercedes G 350 TD din 1994. Imi poate recomanda cineva un service auto pentru operatiune? De preferat din Bucuresti sau imprejurimi si care sa mai fi facut genul asta de manopera. Multumesc! Eu am aer pe G meu si are cam 4-5 relee care sunt cuplate la kickdown-ul la cutie la niste senzori de pe motor si termocupla... trebuie sa gassti un mecanic dibaci care sa se priceapa si la electrica si cu mare rabdare sa ti-l faca cum trebuie si mai ales sa gaseasca toata instalatia completa. Ca sa iti faci o idee cat de complicat e, cand intra kickdown-ul si are nevoie motorul de mai multa putere iti taie compresorul de A/C. Lafel cand ajunge freonul la o anumita temperatura iti taie iar compresorul si iti mareste viteza la electroventilatore. Toate astea sunt comandate de acele relee care sunt legate intre ele... Parerea mea e ca trebuie luat de pe o masina cu un sistem cat mai simplu. As recomanda un sistem de pe Mercedes W126 sau W123 care e simplu, ieftin si foarte eficace. Din ce am mai vazut eu extrem de simplu mai e pe Toyota Hilux din anii '90 Editat Septembrie 14, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Montare aer conditionat pe G Se pare ca cel mai important in toata ecuatia este mecanicul dibaci. Imi trebuie unul care sa mai fi facut treaba macar o data ... Stie cineva pe cineva? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Montare aer conditionat pe G Daca iti e util,am orice piesa din dezmembrarea unui S300td,an 1996.Privitor la mecanic,cauta pe unul ce a mai lucrat MB,nu orice GIGI ce repara Dacie....... Salut ai cumva motorul de pe pe S classul acela daca da sunama la 0745010380 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Montare aer conditionat pe G Salut, Stie cineva daca pe G 250 Wolf se poate pune/a pus AC ? Este vb de cel cu sistemul electric pe 24V, deci trebuie ori convertor la 12V ori un AC care sa functioneze la 24V. Daca da, la cat se ridica toate cheltuielile ? Multumesc, Marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate