Wyner Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Imi poate spune cineva de ce se aprinde mai tot timpul martorul de la bord care se afla in partea stinga a bordului(in dreapta cum te uiti la bord), al doilea din primul rand (cel de langa martorul care indica cuplajul 4X4) si care are forma aproximativa a unei flacari? Nimeni nu a reusit pana acum sa imi spuna ce semnifica. Masina este Y60 diesel, motor 2800. Nici in cartea masinii nu am reusit sa gasesc semnificatia acelui bec. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Din ce an? Ale mele ('93 si '94) sunt ca si in poza. Martorul de care vorbesti tu, la mine este orb (fara bec) la ambele. Sa nu fie ceva legat de airbag sau abs, daca ai asa ceva pe masina. http://carunderconstruction.googlepages.com/00104.JPG I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 al meu este din 92. Deasupra celui de ulei este becul cu pricina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 am uitat sa specific ca nu am airbag sau abs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 apa in motorina. Senzorul e plasat in fundul filtrului de motorina. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 apa in motorina. Senzorul e plasat in fundul filtrului de motorina. :g :g :g nici eu nu stiam multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Si eu am acel bec dar nu s-a aprins pana acum! Multumesc de informatie nici eu nu stiam la ce foloseste! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Multumesc frumos de informatie. Spune-mi, te, rog, se aprinde chiar si dupa ce schimbi filtrul de motorina? Eu am schimbat recent (de o saptamana) filtrul si s-a aprins imediat dupa cativa km parcursi. Se aprinde doar cand este cald motorul.De atunci am mai introdus de doua ori motorina. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Se aprinde atunci cand plutitorul din filtrul de motorina ajunge in partea superioara ( sau poate a ramas blocat ), poti sa incepi constatarea prin desfacerea surubului din partea inferioara a filtrului, sa lasi apa sa curga, sau... cu putina moscoleala :grin: , sa demontezi si sa misti cu mana de plutitor sa vezi daca chiar functioneaza. Spor la treaba. :hi 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Asa o sa fac. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Se aprinde atunci cand plutitorul din filtrul de motorina ajunge in partea superioara ( sau poate a ramas blocat ), poti sa incepi constatarea prin desfacerea surubului din partea inferioara a filtrului, sa lasi apa sa curga, sau... cu putina moscoleala :grin: , sa demontezi si sa misti cu mana de plutitor sa vezi daca chiar functioneaza. Spor la treaba. :hi Plutitor in filtrul de motorina??? Hm, eu am schimbat de citeva ori filtrul ala, dar plutitor nu am vazut. Capacul de jos (cel folosit pt. purjarea apei din motorina) e doar un capac. @Wyner scoate mufa din partea de jos a filtrului si vezi daca se mai aprinde. Faptul ca zici ca se aprinde doar dupa ce se incalzeste motorul, ma duce cu gindul la altceva. Intrebare: ramine aprins sau clipeste??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Plutitor in filtrul de motorina??? Hm, eu am schimbat de citeva ori filtrul ala, dar plutitor nu am vazut. Capacul de jos (cel folosit pt. purjarea apei din motorina) e doar un capac. Imi cer scuze, eu vorbeam despre y61, dupa 1998- . Am crezut ca este la fel si la y60. :hi 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Intr-adevar, parca clipeste, se stinge cateodata, apoi se aprinde din nou. Nu este ceva constant. La ce te gandesti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Ai scos mufa de la purjatorul filtrului de motorina cind incepe sa clipoceasca??? Daca becul se stinge, e clar atentionarea de apa in filtru. Daca nu se opreste, ia pe rind toate legaturile mufate de la motor, deconecteaza-le si curata-le cu un spray de contacte electrice. Mie, intr-o vreme incepuse sa-mi pilpiie martorul de la buji la cald. Am mers la service, unde mi s-a spus ca a luat-o razna releul, asa ca l-am schimbat, dar problema a persistat. Apoi, ca nu functioneaza o bujie. Le-am scos, le-am masurat erau ok. Apoi le-am schimbat, dar becul pilpiia in continuare. Pina la urma, am inceput sa verific temeinic toate contactele. Am descoperit ca cel care intra in senzorul de pe chiulasa (undeva sub cele doua legaturi la rampa bujiilor), cel care are o siguranta in forma de potcoava statea asa, cit sa nu zici ca nu e la locul lui. L-am bagat cum trebuie, i-am pus siguranta si problema s-a rezolvat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Ajutor -martor aprins la Y60 Mutumesc de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate