Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am gasit un samurai

Vizitator vetx

Postări Recomandate

am aflat de cumparat un samurai din 1998, benzina,1300.inca nu are rar facut..va iesi euro2?am probat masinuta,merge bine,rugina mai deloc,nu este zgariata,e in tara de 2 saptamani..ce am sesizat,eu nu prea ma pricep la mecanica veveritei,cand proprietarula vrut sa decuplkeze 4x4 de la schimbatorul acela mic parca s-a cam chinuit un pic sa o aduca in pozitie...am urcat undeal cu ea pe iarba a urcat grozav de usor..cred ca o voi lua ..are si un pret bun zic eu...2500..ce parere aveti ?

am mai sesizat ca la plkecarea de pe loc o mica trepidatie in volan si schimbator...dar f usor...ce poate fi?

ps...in cluj unde pot merge pentru a afla opinia unui mecanic bun pt samurai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: am gasit un samurai

Pretul este ok, dar verifica atent masina inainte de a o cumpara, sunt masini foarte noi care nu au fost ingrijite, si sunt masini vechi in stare f buna.

Oricum eu nu am vazut Samurai fara rugina, asta e punctul lor slab.

Motorul nu trebuie sa aiba zgomote suspecte si nu trebuie sa scoata fum, transmisia trebuie sa functioneze fara zomote supecte in 4x4 si 2x4.

Pune si niste fotografii.

La anul acela de fabricatie iese euro 2 sigur...dar mai stii...rar-ul...

Al meu e din 93' si a iesit euro 1.

• Like 1

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Vizitator vetx

nu am sesizat nici un zgomot suspect

nici bataie,a urcat din rapa f usor fara sa o tureze,,,masinuta are 2 puncte de rugina la praguri,,,se vede ca afost f intretinuta...motorul e curat...suna frumos...parca e prea ok :ypu

am vazut factura din germania,,unic proprietar,,

unde gasesc un mecanic in cluj pt diagnoza?

Link spre comentariu

Salut, dupa cum arata se pare ca e Suzuki Samurai Santana, e varianta fabricata in Spania.

Esti din Cluj sau Maramures?

Da-mi un telefon (Bogdan 0722.933.738) si gasim un service specializat si la Cluj si la Baia Mare, care te poate ajuta.

Oricum recomand ca dupa cumparare sa faci o revizie completa cu schimburi, si stai linistit.

• Like 1

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Vizitator vetx

azi am mers si am cumparat masinuta....ai avut dreptate ,un pic de rugina are pe la praguri,porbagaj,far nu ceva de speriat..maine merg la revizie si sper sa rezolv ce se poate face...sper sa ma primiti de acum in clubul vostru :banana

Link spre comentariu

am facut schimbul de ulei,catrol magnetic ,kit distributie,curea alternator bosch,filtru aer,4 litri antigel,pompa de apa,plus un scaun fata schimbat...pret 880.

Link spre comentariu

avand in vedere ca sunt medic veterinar masinuta primeste zilnic portia de deal si drum de tara..... :ypu

inca mai am multe de facut la sami dar momentan stau in standby,,,saptamana viitoare o sa-i fac un pic de tinichigerie si apoi cred ca ma apuc de arcuri sa le springuiesc....se poate face doar din baros si nicovala sau trebuie la cald?

sunt super incantat de consumul f mic al masinutei...avand in vedere unde o urc pe dealuri

p.s. castrol magnetic...nu fi rautacios :P

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

va rog sa-mi dati un sfat...arcurile sunt aproape drepte si pe fata si pe spate...si simt ca nu are suspensie...ce ar trebui sa fac...de unde imi dau seama daca trebuie inlocute si telescoapele?sau doar trebuie springuite arcurile si eventual o foaie suplimentara?o sa revin si cu poze luni.

daca trebuie inlocuite telescoapele,merg cele de dacia papuc pe fata?samuraiul meu e santana ,se vor potrivi ?

daca a hotarsc sa iau un kit ,ce imi recomandati la un pret accesibil,avand in vedere ca nu fac offroad agresiv :banana ...doar drumuri de tara si eventual niste noroaie .

multumesc anticipat! :hi

Link spre comentariu

sa-l stapanesti sanatos :W

cat despre suspensia la samurai trebuie sa te obisnuiesti, poti sa-i pui si perne sub ea tot te va zdruncina

daca vrei sa springuiesti arcurile mai bine le schimbi orcum nu te tin decat doua trei iesiri si apoi sunt drepte ca si cele noi, parerea mea mai bine mergi cu ele asa pana se rup in rest sa schimbi arcuri la samurai sunt bani arucati, parerea mea, poate niste cercei mai lungi daca vrei sa castigi ceva garda la sol.

In rest sa auzim numai de bine si da-i gaz ca veveritoiu te va duce pe unde nici nu visezi :h5

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare