Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania de azi :(

Max

Postări Recomandate

Re: Romania de azi :(

Prima zi ca europarlamentari pentru Vadim, Becali si EBa

Ora 7.00 – d-ul Becali iese din camera si coboara in pijama in fata hotelului. Confruntat cu privirile socate ale receptionerilor, realizeaza ca nu e la Bucuresti si, deci, nu are 30 de oi simbolico-relaxante de muls. Somnoros, se intoarce in camera.

Ora 7.15 – d-ul Vadim iese din camera si pune pasta de dinti pe clantele europarlamentarilor UDMR.

Ora 8.00 – d-ul Becali se trezeste.

Ora 8.05 – d-ul Vadim se trezeste.

Ora 8.10 – domnisoara Elena Basescu se intoarce din club.

Ora 8.30 – d-ul Vadim si d-ul Becali se intalnesc la micul dejun. D-ul Becali face un scandal monstru. Cum si-au permis sa-i serveasca lui, care se pricepe la lactate, o branza mucegaita? I se explica faptul ca branza e Camembert. “Atunci sa-i spuneti lu’ Camambert ca ma p..s pe branza lui! Are noroc ca nu e Giovanni aici ca-l si scuipa!” D-ul Vadim a concluzionat : “Nu te enerva, ca nu-i mare branza!”

Ora 9.00 – D-ul Becali se ascunde in baie ca sa nu-l vada Dumnezeu ca fumeaza.

Ora 9.15 – D-ul Vadim se intalneste in holul hotelului cu europarlamentarii UDMR. Schimbul de replici demonstreza tuturor delegatiilor din preajma ca semnele pentru sex oral, mama si morti sunt universale.

Ora 9.30 – Incep lucrarile. Emotii. Si d-ul Becali si d-ul Vadim sunt inscrisi astazi la cuvant.

Ora 10.30 – Ca sa mai treaca timpul, d-ul Vadim face Sudoku si d-ul Becali nu face Sudoku.

Ora 11.00 – George Becali ia cuvantul pentru prima data in Parlamentul European. “I am onorated that za romanians votated me to be or not to be…aaa… scuze…to be parlamentarashion in…here. My mission here iz to show that with…credinta in Dumnezeu it will be ok! I am the Bear, the vulturation, the warrior of light! Thank you! Fortza Steaua!”

Ora 11.30 – Europarlamentarii din celelalte tari isi revin din soc. Lucrarile continua.

Ora 12.00 – D-ul Vadim termina de jucat SUDOKU si incepe sa arunce cu bilute de muci in europarlamentarii UDMR. Acestia ridica mana si-l parasc. Scandal etnic. Presedintele ii ameninta cu evacuarea. D-ul Vadim ii striga in limba romana ; “Tu vorbesti animalule? Care esti un homosexual de prima mana si ai facut sex in trei cu Javier Solana si Gorbaciov? Crezi ca nu am aflat ca esti copilul din flori al Evei Braun, facut cu Hitler?!” Din fericire pentru delegatia noastra, traducatorul era in pauza de pipi.

Ora 12.30 – D-ul Vadim ia cuvantul si spune exact ce-a zis mai devreme. Din nefericire, traducatorul se intorsese din pauza de pipi… D-ul Vadim este evacuat.

Ora 13.30 – D-ul Becali si d-ul Vadim se intalnesc la masa de pranz.

Ora 13.45 – D-ul Becali vomita pateul de gasca.

Ora 14.00 – Europarlamentarii au parte de o surpriza. Un micro-recital de pian. Spre final, domnul Becali se ridica, pune 1000 de euro pe pian si-i sopteste pianistei “Vreau melodia aia, Suparat, pentru domnu’ presedinte al Parlamentului ca sa-l ierte pe Vadim si pentru familia mea care a ramas in tara!”

Ora 14.30 – Domnisoara Elena se trezeste sa faca pipi. Se culca la loc.

Ora 15.00 – Se reiau lucrarile Parlamentului European. D-ul Vadim joaca biliard pe messenger cu Gheorghe Funar. D-ul Becali joaca poker on-line cu laptopul ascuns sub masa, ca sa nu-l vada Dumnezeu.

Ora 16.00 – Domnisoara Basescu se trezeste si pleaca la shopping.

Ora 17.00 – se termina programul zilei. D-ul Vadim il duce pe d-ul Becali intr-un muzeu unde avea loc o expozitie speciala. D-ul Becali insista sa cumpere un tablou cu o “tipa zambareata”. Ghidul insista ca Mona Lisa nu e de vanzare! D-ul Becali se enerveaza : “Orice are un pret! N-am io bani sa cumpar un cacat de tablou?!”

Ora 18.00 – Cei doi intra intr-un magazin si se intalnesc cu d-ra Elena Basescu. O pun in tema cu ce s-a intamplat la lucrarile Parlamentului.

Ora 19.00 – Toti trei mananca scoici la un restaurant din centru.

Ora 19.10 – D-ul Becali sustine ca scoicile se vomita mai usor decat pateul de gasca.

Ora 20.00 – Intoarcerea la hotel.

Ora 20.15 – D-ul Becali intra in dus.

Ora 20.15 si 20 de secunde – D-ul Becali iese din dus.

Ora 20.45 – D-ra Basescu deschide laptopul si isi pune gandurile pe hartie.

Ora 20.45 si 10 secunde – D-ra Basescu inchide laptopul.

Ora 21.00 – D-ul Vadim se uita la dvd-uri cu Elena Ceausescu si plange.

Ora 22.00 – D-ul Becali adoarme uitandu-se la el insusi pe Pro TV.

Ora 22.30 – D-ul Vadim adoarme uitandu-se la el insusi pe Otv.

Ora 23.00 – D-ra Basescu pleaca in club.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha: fiul noii ministre atineretului si sportului este pastor al bisericii ateiste.putem da acatiste pentru moartea lui gigi si vadim :ha:

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Vizitator mertan

eu am telefoane de 120 ron noi. nokia. le scap pe jos, nu-mi pare rau. mi-a cazut de pe motor un 8800 nokia si de atunci nu imi mai iau telefoane scumpe. pentru ce? tyot vorbesti la ele, tot dai mesaj. e bun si unu dinasta lowcost. are si lanterna. :D

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Dupa modelul Bucuresti, si in Brasov au inceput sa schimbe bordurile. Muncesc saracii oameni sa scoata ditamai bucata de granit pusa acolo de 20 de ani... doar ca inapoi se pun d-alea de beton, care peste iarna se sfarma...

Si ia ghiciti cine plateste?

Pai toate sunt facute cu cap in Romanica:

eu ca angajator pentru un salariu in mana de 10 milioane platesc inca 8 la stat. Normal ca onu nu stie cat se duce la stat.

Ia sa-i dau eu in mana 18 milioane, sa trebuiasca sa se duca sa plateasca el jumate din salariu pe taxe, sa vezi atunci ce constient ar fi el ca din banii lui trebuie sa se faca unele lucruri... sau ca din banii lui s-au facut lucrurile... Sa vezi atunci ce scandaluri ar iesi.

Link spre comentariu

Executat? Pentru spaga?

In China?

si eu vroiam sa emigrz in SUA. Cred ca acum cu criza si in SUA e la putere spaga.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

@max , referitor la telefoane .

Zimbamesc cu satisfactie cind aud ca sunt foarte multi care gindesc ca mine , dar nu cumva prin arta manipularii gresesc ca si mine ?

De Craciun , dorinta fetitei mele a fost de a avea un telefon mobil de marca si valoare caci "stii tatii numai eu am o rabla in toata clasa (samsung SGH 640) , de si eram contra evoluarii in valoare a telefonului ficei mele (13 ani) , pina la urma ma-m dat batut si am cumparat un Nokia 6233 , care nu este de nivelul ei de cunostinta (dupa parerea mea ).Decizia mea a fost influentata de valoarea telefoanelor din clasa ei , si de o doza de mindrie prosteasca "da ce , a mea e mai prejos de cit colegele ei?"

De si telefonul , calculatorul , televizorul se foloseste dupa un program si lege interioara bine definita de familie si zic eu si respectata , sa intimplat inevitabilul si prevazutul (una dintre argumentele , pentru care am avut retineri de a achizitiona un telefon ce atrage atentia ), fetele au fost jefuitede telefoane , si amenintate seara cind se intorceau de la scoala- era in Ianuarie) Telefonul ficei mele nu a fost luat fiindca il tinea in geanta , dar impreuna cu colegele au suferit o trauma , incit greu reusesc sa ies seara la plimpare pe intuneric .

De si sunt condus de o idee de viata mostenit de la parinti proletari , am reusit sa incalc una din acele articole , si in loc sa fiu multumit ca am facutpe cineva fericit , ma simt raspunzator ca am fost manipulat de zimbetul propriului meu copil.

Si ma intreb ? Oare sunt singurul? Din pacate nu!!!

Link spre comentariu

Un prieten adevarat e acela care are curajul de a-ti spune si ceea ce nu vrei sa auzi , iar iubirea se arata uneori fiind "rau" cu persoana iubita.

Bineinteles ca stim asta cu totii insa de multe ori preferam sa ignoram acest lucru.

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

Un prieten adevarat e acela care are curajul de a-ti spune si ceea ce nu vrei sa auzi , iar iubirea se arata uneori fiind "rau" cu persoana iubita.

Bineinteles ca stim asta cu totii insa de multe ori preferam sa ignoram acest lucru.

Uite aici o Romanie de ieri....

[youtube:2e9bflfd]http://www.youtube.com/watch?v=J6AEcPg3m00[/youtube:2e9bflfd]

Link spre comentariu

Jurnalul unui prefect maghiar ajuns la olteni:

Ziua 1: Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit niciuna din angajat.

Plimbat prin biroul meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin

de o bautur tulbure.

Oare unde tinut la ei dosare?

Ziua 2: Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar, fost miercur. Poate nu

lucreaza miercur la ei! Dar nici azi nu venit!?!

Am vrut dau telefon, dar nu am gasit agenda.... Toate sertarele plin cu

acel bautur tulbur ...

Ziua 10: Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si

plecat nervos!

Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur tulbur gasit in seif ... Putin acrisor...

Ziua 20: Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei.

Oare e politic corect sa invat eu romanesc?

Hm...., bauturul acela tulbur nu e chiar rea.

Ziua 30: Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine

sa invat romaneste.

Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene:

"Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam la noi!"

Simpatica baiat. Am baut cu el, putin, din acel bautur tulbur exceptional...

Ziua 100: La ce dreacu sa muncesti in fiecare zi? M-am dat lovit si am

drojdit niste zaibar cu nea Stelica, subprefectul.

Ziua 200: Fatal, treaba merge bine, unsa. Fura toti in prefectura. Puseram

un CD cu Maria Dragomiroiu si ne facuram muci.

L-am trimis pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu

ramanem pe uscat.

Ziua 300: Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza. Ma sunara de la

partid, sa ma intrebe cum stau cu nu-s-ce investitie. O sa-l sun pe Stelica, cand

s-o-ntoarce cu cisterna de la Panciu.

Ziua 350: Mimisor, secretara zice ca ma tot cautara unii din UDMR. Am

pus-o sa le zica ca sunt intr-o sedinta.

Sanchi, batuse Craiova acasa si ne facuram pulbere. Ce treaba au ungurii

cu Mehedintiul ?

Juvete Attila

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare