Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De la offroad la offshore

night bird

Postări Recomandate

Eheei drajilor, m-am mai pricopsit c'o boala , ce sa fac daca nu ma "protejez" uitandu-ma la tembelizor ...

Trecand io asa dealuri dupa dealuri, paduri dupa paduri, la un moment dat am dat de apa.... s'am zas... why not?

...si uite ce a iesit

:bannana

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: De la offroad la offshore

Adrian, am avut la mine prea muult, adica ceva mancare, ceva beutura si-o fata.Daca ma gandesc bine, puteam sa renunt la beutura pt inca o ......fata :)

Mersi Pinti, daca traseul meu mergea spre sud, te luam la o tura v'o zi-doua....

Sensei, mi-a priit asa de tare schimbarea, ca as pleca chiar in clipa asta inapoi :hi

Nu m-am dezmintit nici pe mare, daca era o stramtoare sau canal ingust rau in zona, musai pe acolo am trecut, de, sa vad ce capacitate de trecere are...

In fine, sa ancorezi langa o insula fara nume, la 10 metri de tarmu stancos pe care sta desirata o padure de pin, ce amprastie un miros de conifere amestecat cu mirosul marii, miros ce-ti zapaceste memoria olfactiva dezorientandu-te , in care padure pana la apusu soarelui canta o armata de ceva asemanator greierilor, apusul soarelui musai rosiatic, un pahar de vin rosu si somnu pe puntea leganata in ritmul molcom al adriaticii, ei asta numesc io "hi life".....

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare