gonzo Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare In atentia celor care nu au gasit inca topicul , week`end-ul asta putem sa ne cunoastem mai bine si unde anume, daca nu pe plaja .... ce ziceti ?? corect SA TERMINAT SEZONUL !!!!!! si cum nu avem munti ....avem plaja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Eu, cu Jimny, Ion/Undercovered cu Vitara si Morsa cu Patrol ne-am intalnit la ora 22.40 la Agigea! Pana sa vina Morsa ... am executat o tura de incalzire pe ruta Agigea spre Marea Neagra ... dupa ce am traversat campia am ajuns la un lac! Vitara, sora cea mare a lui KingQuad, dornica de afirmare .. a plonjat in lac ... dupa o cursa de cativa zeci de metri prin apa ... a gasit namol si a inceput sa se ingroape! Repede am pregatit laso-ul ... si copilotul din Vitara a executat "iesirea prin luneta de la soft-top" ... a prins sufa de carlig, iar Jimny a salvat Vitara de la o moarte sigura prin inec! Impreuna cu Morsa, am plecat spre Basarabi, din cauza intunericului, ne-am chinuit un pic pana am gasit coborarea pana la apa din canal ... apoi am savurat balti si noroi ... La Basarabi, masinile aratau ca intoarse de la razboi! Am trecut podul si ne-am intors pe malul celalalt ... nu pentru mult timp ... am ales sa iesim de pe canal si sa mergem spre Valu ... am alergat nu un iepure, ci 2 ... si normal ca nu am prins nimic! La ora 01.30 eram acasa si ne faceam planuri pentru maine seara ... cine doreste sa participe la astfel de iesiri sa lase aici telefonul! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Ieri ... in drum spre casa ... intotdeauna pe cel mai lung drum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Incalzirea sau mai bine zis racirea ... la o baie in lac! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare La pescuit nocturn! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare :h5 Deci incepe sa se lase grav si la malul marii ?? :ha: Nu avem noroi de munte , dar avem noroi de lac cu efecte benefice pt articulatii auto :twisted: Super frumos :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Pe uscat! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Si acum pe canal! In poza a 3-a puteti admira drumul de urmat ... zgarieturile le puteti admira pe masinile noastre! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Se pare ca a inceput distractia si la mare ! Sa va fie de bine si la mai mare ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Intalnirea de la miez de noapte! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare In ultimile 2 poze puteti vedea pietrele care ne-au oprit! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Poza de final ... din pacate era o noapte fara luna! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Cand vreau sa ma relaxez ... caut masini pe net: O Vitara super: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... abNumber=2 Sau un Jimny: http://cgi.ebay.co.uk/off-road-2000-SUZ ... 286.c0.m14 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Salut la baieti,am fost plecat din tara,am anuntat pt cine mai tine minte,cei trei baieti care au iesit ar trebui sa deschida un topic nou legat de subiectul lor,aici era vorba de intalnirea de vineri,plummer ai avut o initiativa buna dar se pare ca nu nu va tine.pacat ca te-ai dus singur... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Salut la baieti,am fost plecat din tara,am anuntat pt cine mai tine minte,cei trei baieti care au iesit ar trebui sa deschida un topic nou legat de subiectul lor,aici era vorba de intalnirea de vineri,plummer ai avut o initiativa buna dar se pare ca nu nu va tine.pacat ca te-ai dus singur... Va tine , stai linistit :h5 E mai greu la inceput, pana ne cunoastem , pana ne obisnuim cu programul ... chestii trestii :ha: Hai ca o sa fie bine :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Hai sa stabilim de acum la ce ora ne vedem vineri, sa stim cum ne facem programul. Daca este sa ne vedem ii amin plecarea in Delta ptr. simbata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Hai sa stabilim de acum la ce ora ne vedem vineri, sa stim cum ne facem programul. Daca este sa ne vedem ii amin plecarea in Delta ptr. simbata. cred ca a intrat mazare si pe aici , ca vad ca s-au speriat cu toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Hai sa stabilim de acum la ce ora ne vedem vineri, sa stim cum ne facem programul. Daca este sa ne vedem ii amin plecarea in Delta ptr. simbata. cred ca a intrat mazare si pe aici , ca vad ca s-au speriat cu toti Am schimbat un pic topicul :grin: Intra de acum aici :h5 Aseara am fost eu cu @morsa la o :x discutie :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Intalnire in Tara lu` Mazare Topic inchis :p ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate