CATALINMUNTE Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Hyundai Galloper Va salut. Am si eu o intrebare la care sper sa imi puteti raspunde. De curand m-am hotarat sa schimb masina, un Hyundai Accent 2006 (modelul nou, 53000 km), vreau sa o schimb in primul rand pentru ca am nevoie de niste bani (de criza, vre-o 2000 euro+ masina la schimb). Am primit o oferta de la cineva la schimb cu un Hyundai Galloper 2001 + aceasta suma. Mie mi se pare suspecta deoarece masina mea este evaluata la 5700 euro, deci Hyundai-ul Galoper care este luat din Romania din reprezentanta ar costa 3700 euro. Se poate asa ceva sau este cine stie ce pocnitoare care o avea caroseria schimbata? Posesor GWM Hover Cuv Motorizare Mitsubishi 4 cilindrii in linie, SOHC, 16supape Combustibil Benzina fara plumb minCO93 Capacitate cilindrica [cmc] 2351 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geomutihac Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Hyundai Galloper Va salut. Ma numesc Geo, sunt din Iasi, detin o Zafira 2001 si as vrea sa o schimb cu un Galloper. Imi place mult si au si preturi accesibile.Ar face fata sa ma plimb cu o remorcuta cu stupi prin diverse poienite fara frica sa nu raman acolo la mila unui tractorist?Nu am mai avut 4x4 si nici nu am condus. Va rog un sfat, o parere. Ce- am citit pe aici nu am vazut pe nimeni dezamagit de masina asta. Rog moderatorii sa ma ierte daca nu am postat unde trebuie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Hyundai Galloper Este acelasi Pajero facut de coreeni. Pentru ce iti trebuie o sa faca fata cu varf si indesat cu niste gume mai serioase evident) Galloperul face fata si in concurs, daramite pentru utilizare 4x4 obisnuita. Nu este scump in intretinere, multe piese se potrivesc de la Pajero/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geomutihac Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Hyundai Galloper Multumesc de incurajare. Cred ca mi-am cam pierdut somnul pana vad un galloper in curte cu "buletinul" lui in buzunarul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DUTU Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 (editat) Re: Hyundai Galloper Mi se pare cea mai corecta varianta avand in vedere raportul pret-calitate. Eu am unul 2,5 diesel din 2001, si sunt foarte multumit de el. Singura chestie care ma "seaca" este impozitul care s-a facut 900 lei pe an. In rest, este o masina usor de intretinut din toate punctele de vedere. Si mi se pare facuta asa cum se faceau masinile de genul asta acu cativa ani, adica rezistenta ca un tanc, ceea ce nu mai vezi la cele care apar acum pe piata, chiar off-roadere consacrate. Editat Februarie 26, 2011 de DUTU Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geomutihac Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 (editat) Re: Hyundai Galloper Bine v-am regasit In sfarsit sunt proprietar cu acte in regula. Mi-am dorit-o si...o am !! Editat Aprilie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DUTU Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Hyundai Galloper Sa o stapaniti sanatos, domnul Mutihac. Toate cele bune! Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmynn Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Hyundai Galloper galloper = o masina realizata intre pajero 1 si pajero 2, motorul este identic cu intercooler cu tot, acelasi sasiu, aceleasi punti, reductorul difera putin decat pajero 2 neavand llc, una peste alta o masina calitate pret de toata lauda, daca cauta cineva asa ceva am eu una de vanzare:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Hyundai Galloper sa o stapaniti sanatos! frumos acaretul! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 (editat) Re: Hyundai Galloper M-am ''servit'' doi ani de Galloperul meu, acum as vrea sa-l schimb cu ceva... Defectul meu este ca ma plictisesc repede... Editat Iulie 14, 2011 de vitalies vanzarea masinii se face in sectiunea dedicata vanzarilor auto Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cartman Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Hyundai Galloper Salut, Am cumparat si eu un galloper la sfarsitul verii si am avut destule probleme cu el, pentru ca a fost intretinut prost si eu nu m-am priceput sa vad asta inainte de a-l lua. Ceea ce ma intereseaza acum este un motor caci as vrea sa schimb motorul si ma intereseaza daca stiti daca se potriveste motorul de pajero cu cutia de galloper. eu am acum 2,5 td fara intercooler si am probmele cu axa cu came si rampa de culbutori si ma gandesc ca o optiune mai buna decat repararea motorului actual ar fi un alt motor, preferabil unul de pajero cu intercooler.daca stiti ceva m-ar ajuta f mult, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Hyundai Galloper Da,se potriveste Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Hyundai Galloper salutare.sunt nou prin zona,m-am hotarat sa iau si eu un 4x4.dupa indelungi cautari....patroale,frontere,vitare,am ajuns se pare la galloper.sper ca nu este o alegere rea si din ce am citit pe aici nu prea se plange nimeni de ele.am gasit una din 2000 la 5900 neg,in poze arata foarte bine,am vb cu proprietarul care mi-a zis ca e impecabila si ca e in stare sa imi dea si garantie la masina.are motor de 2.5,bullbar,proiectoare,7 locuri,clima,geamuri si oglinzi electrice,geamuri fumurii,carlig,culoare albastru inchis,saptamana asta o sa ma duc sa o vad.sper sa o pot lua sa ma pot bucura de ea.nu vreau sa o folosesc la extrem,ci la plimbari pe drumuri forestiere cu familia,poate alte gume si inaltata daca se mai poate Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Hyundai Galloper e inmatriculata in banii astia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate