Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme ulei...

worldscape

Postări Recomandate

Din partea lui Radu, iubitor de motociclete, trimis lui Jan, tot iubitor de motociclete:

Salut Jane,

Scuze c? î?i trimit e-mail-ul ?sta chiar în luna ta de miere, dar trebuie s? m? aju?i cu un sfat, nu am pe altcineva cu cine s? vorbesc.

Cred c? m? în?eal? nevasta. Semnele sunt cele clasice: iese seara târziu, când o întreb cu cine îmi r?spunde "ni?te colege de la lucru, nu le ?tii", când m-am uitat odat? pe mobilul ei ca s? v?d cât e ceasul a început s? urle c? de ce îi violez intimitatea, seara vine singur? pe alee, dar aud de fiecare dat? o ma?in? plecând de la col?, e mult mai distant? etc.

A?a c? într-o sear? am decis s? o urm?resc când vine. Mi-am pus Suzuki-ul la col?ul opus ?i m-am pitit dup? el. M-am f?cut mic-mic, s? nu m? vad? în caz c? venea cu cineva. Ei, ?i cum st?team eu acolo dup? motor am observat c? îmi picur? ulei de undeva. Ce crezi, pot rezolva singur problema sau trebe s? m? duc la un service ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme ulei...

Problemele se rezolva in ordinea prioritatilor...

......buna rau....... !!!!!!

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: probleme ulei...

foarte tare,,,, :ha: :ha:

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare