Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutari din Bucovina

Vizitator crysssz

Postări Recomandate

Vizitator crysssz

Salutare tuturor!!!

Ma numesc Cristian(25ani), prietenii imi spun paps :) si sunt din Campulung Moldovenesc.

Recent am achizitionat un Suzuki Vitara 1.6 8v inmatriculat in `96 asamblat/fabricat in Spania. Mi s-a "pus pata" pe 4x4 de cand am fost in Mai la BORC 2009 si am zis ca neaparat trebuie sa ma apuc si eu de asa ceva + ca nu prea ma mai tin ciolanele pentru iesiri hard-enduro cu motorul...

Momentan Vitara este standard dar ma intereseaza sa fac urmatoarele modificari:

- o ridic din suspensie 5cm

- caroseria ridicata cu 5 sau 7cm

- cauciucuri Malatesta Kaiman 30x9.5 R15(copie Simex resapat, astept feedbackuri daca a mai pus cineva Malatesta )

- scut de sub radiator pana dupa cutia de transfer(cel putin) din 2 sau 3 bucati (homemade)

- bara fata + spate din metal tot homemade

- pe viitor daca o sa-mi permita situatia financiara Diffuri blocabile fata+spate ARB

Am ales Vitara pentru ca mi s-a parut cea mai ok varianta pentru a te initia in offroad 4x4.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutari din Bucovina

:W :h5

Ai facut o alegere super ok, insa subscriu lui Pinti. Spun asta pt ca stiu ce inseamna (o parte macar din ce vrei sa faci tu)

Multa bafta si poate " `ngramadim" candva undeva Vitarele bucovinene! :bannana

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Link spre comentariu

Vizitator crysssz

multumesc pt "încuraj?ri" :D....o sa vedem cu timpul daca reusesc sa lucrez cate ceva la ea....oricum mai repede de jumatatea lui octombrie nu o sa fac mare lucru, doar schimb de uleiuri in grupuri fata-spate, cutie de transfer si cutie de viteze..

ce ma bucura cel mai mult la vitara asta ii ca acu 3-4ani a fost curatata caroseria si sasiul si aplicat un strat de grund si din fericire nu are rugina pe care o au cele mai multe din suratele ei :)

Link spre comentariu

Salutare si bun venit :h5 :W

Apai, mai baieti...eu is aproape saptamanal pe la Campulung cu acaretul din dotare, duminica am cam rams impotmolit pe urmele la taf si dupa m-a furat si era sa o rastorn...noroc cu copacul ala care mi-a cam indoit un stalp.. :banana :ha: :P ...bine ca fiarele se pot repara...

Poate dau si de voi intr-o zi..bem o berica...papam un gratar...ce ziceti?

Bafta

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Vizitator crysssz

Salutare si bun venit :h5 :W

Apai, mai baieti...eu is aproape saptamanal pe la Campulung cu acaretul din dotare, duminica am cam rams impotmolit pe urmele la taf si dupa m-a furat si era sa o rastorn...noroc cu copacul ala care mi-a cam indoit un stalp.. :banana :ha: :P ...bine ca fiarele se pot repara...

Poate dau si de voi intr-o zi..bem o berica...papam un gratar...ce ziceti?

Bafta

salutare...noi de obicei iesim Duminica, uneori stam si peste noapte si plecam de Vineri sau Sambata...daca intrii pe mess baga IDul meu( crysssz ) si mai povestim..

Link spre comentariu

N-am apucat sa bag id-ul tau. Maine o iau impreuna cu Klez incolo, stam peste noapte in Prisaca Dornei iar pe duminica un traseu pe Rarau si oleaca de impachetare cu namol daca sunteti tentati. :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare