Vizitator crysssz Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor!!! Ma numesc Cristian(25ani), prietenii imi spun paps :) si sunt din Campulung Moldovenesc. Recent am achizitionat un Suzuki Vitara 1.6 8v inmatriculat in `96 asamblat/fabricat in Spania. Mi s-a "pus pata" pe 4x4 de cand am fost in Mai la BORC 2009 si am zis ca neaparat trebuie sa ma apuc si eu de asa ceva + ca nu prea ma mai tin ciolanele pentru iesiri hard-enduro cu motorul... Momentan Vitara este standard dar ma intereseaza sa fac urmatoarele modificari: - o ridic din suspensie 5cm - caroseria ridicata cu 5 sau 7cm - cauciucuri Malatesta Kaiman 30x9.5 R15(copie Simex resapat, astept feedbackuri daca a mai pus cineva Malatesta ) - scut de sub radiator pana dupa cutia de transfer(cel putin) din 2 sau 3 bucati (homemade) - bara fata + spate din metal tot homemade - pe viitor daca o sa-mi permita situatia financiara Diffuri blocabile fata+spate ARB Am ales Vitara pentru ca mi s-a parut cea mai ok varianta pentru a te initia in offroad 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W in :cl ! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina bun venit in club !!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina Bine ai venit in :cl si spor la treburi ! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W nu stiu de ce toti incepem cu mari ambitii bafta ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W :h5 Ai facut o alegere super ok, insa subscriu lui Pinti. Spun asta pt ca stiu ce inseamna (o parte macar din ce vrei sa faci tu) Multa bafta si poate " `ngramadim" candva undeva Vitarele bucovinene! :bannana Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W in :cl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina Bine ai venit :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina Bine ai venit in :cl si asteptam poze cu modificari!...ai de unde sa te inspiri...Aici gasesti numai veverite, una si una! :banana Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W in :cl Aproximativ acelasi gen de modificari vreau sa-i aduc si eu vitarei... Felicitari pentru achizitie si asteptam poze cu modificarile! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crysssz Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina multumesc pt "încuraj?ri" :D....o sa vedem cu timpul daca reusesc sa lucrez cate ceva la ea....oricum mai repede de jumatatea lui octombrie nu o sa fac mare lucru, doar schimb de uleiuri in grupuri fata-spate, cutie de transfer si cutie de viteze.. ce ma bucura cel mai mult la vitara asta ii ca acu 3-4ani a fost curatata caroseria si sasiul si aplicat un strat de grund si din fericire nu are rugina pe care o au cele mai multe din suratele ei :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Salutari din Bucovina Salutare si bun venit :h5 :W Apai, mai baieti...eu is aproape saptamanal pe la Campulung cu acaretul din dotare, duminica am cam rams impotmolit pe urmele la taf si dupa m-a furat si era sa o rastorn...noroc cu copacul ala care mi-a cam indoit un stalp.. :banana :ha: :P ...bine ca fiarele se pot repara... Poate dau si de voi intr-o zi..bem o berica...papam un gratar...ce ziceti? Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crysssz Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: Salutari din Bucovina Salutare si bun venit :h5 :W Apai, mai baieti...eu is aproape saptamanal pe la Campulung cu acaretul din dotare, duminica am cam rams impotmolit pe urmele la taf si dupa m-a furat si era sa o rastorn...noroc cu copacul ala care mi-a cam indoit un stalp.. :banana :ha: :P ...bine ca fiarele se pot repara... Poate dau si de voi intr-o zi..bem o berica...papam un gratar...ce ziceti? Bafta salutare...noi de obicei iesim Duminica, uneori stam si peste noapte si plecam de Vineri sau Sambata...daca intrii pe mess baga IDul meu( crysssz ) si mai povestim.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: Salutari din Bucovina N-am apucat sa bag id-ul tau. Maine o iau impreuna cu Klez incolo, stam peste noapte in Prisaca Dornei iar pe duminica un traseu pe Rarau si oleaca de impachetare cu namol daca sunteti tentati. :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Salutari din Bucovina Bun venit in :cl :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Salutari din Bucovina bun venit ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Salutari din Bucovina Also a welcome to the forum another Vitara-Driver :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Salutari din Bucovina :W felicitari pt. masina! :1 vei avea multe satisfactii, cu siguranta... OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate