Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Help mi pliz

marcel

Postări Recomandate

Fac apel la colegi care activeaza in domeniul radiologiei sau stomatologiei. Neronele meu are nevoie de o radiografie la maxilar (ii tot creste ceva acolo si nu se stie daca e de vina osul, dinti, gingia sau corp strain). Singurul loc unde se fac radiografi la animale de companie este la faculta veterinara. Din pacate, medicul mi-a spus ca acolo aparatura e invechita si ca nu se va vedea nimic pe film. Am vorbit cu stomatoloaga mea, insa nu a gasit intelegere la nici un cabinet de radiologie cu care coopereaza.

In concluzie, caut un cabinet, unde, contracost, doresc sa fac o radiografie la maxilarul cainelui. Ma ofer voluntar sa-l tin pe masa (chiar daca asta inseamna sa iau si eu o doza de radiatie), nu facem mizerie, si suntem dispusi sa mergem la 11 noaptea daca trebuie. Cel mai invocat motiv de refuz a fost ca nu o sa le convina clientilor sa vada ca se fac radiografii si cainilor, si ca in afara programului de lucru nu se poate intra din cauza monitorizarii de la firma de paza ... si marmota invelea ciocolata. Suntem dispusi sa ne deplasam si in alt oras, daca este necesar, dar nu la o distanta mai mare de 200km. Neronele are aproape 14 ani si mai are de dus si altele in spate. O distanta mai mare, dus-intors, l-ar supune la alte neplaceri.

Merci anticipat.

Ma puteti contacta non-stop la 0757 206263 sau PM. Merci incaodata.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Help mi pliz

Intre timp, am reusit sa-i fac Neronelui radiografia, l-am si operat, a trecut si perioada postoperatorie si acuma e din nou vesel si activ. Merci din suflet tuturor care s-au agitat sa ne ajute :h5

Link spre comentariu

Departe de mine gindul asta. Cine a vazut anuntul la timpul respectiv, si a avut tangenta cu cerintele mele au sarit si pe PM si pe telefon. Nu am avut pretentia sa sara toata lumea in sus de dragul meu sau al catelului. Cer scuze daca asta s-a inteles.

Personal, nu ma pricep sa explic in termeni medicali, dar ce se vede cu negru intre masea si maxilar, este o acumulare de gaze asociata cu pierdere de tesut din gingie. Afectiunea vine odata cu virsta. Nelinistea s-a datorat faptului ca pe aceiasi parte, a mai avut in primavara o crestere de tesut pe gingie si nu se vedea cu ochiul liber daca au legatura una cu alta.

Link spre comentariu

Mie mi se pare ca srevni nu face altceva decat sa ne tina la curent cu desfasurarea si finalitatea pozitiva a situatiei (si cred ca asa se face dupa ce initiezi un topic), sa multumeasca celor care au ajutat indiferent cum, si NICIDECUM sa faca pe cineva sa se simta vinovat, in primul rand ca nu reiese asta din textul lui, si in al doilea rand pt ca el nu este omul ala care sa faca asta (si dak spun asta inseamna, bineinteles, ca l-am si cunoscut). Dak macar jumate din cunoscutii mei ar fi oameni ca el, bine as mai duce-o..

ps: ma bucur ca si-a revenit 'Neronele' (haios nume :ha: ) :h5

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Merci pt. completari InimaAlbastra :h5

Ca veni vorba de nume, pe tac-su' il chema: Alfonso Parleto Di Samba :ha: nume trecut in acte, si de scena la expozitii. Oarecum ciudat, ca de loc era din germania, dar s-a pastrat tot asa ca sa se vada linia de singe din care se trage.

Al meu stie de Nero, Nerone, Negruta, Porc mistret de stepa, Puta de maimuta, etc. In functie de cum il chem stie ce atitudine sa ia :ha: Alalatu' din curte, bagabontu' reactioneaza mai nou la Base :ha:

Link spre comentariu

Asta imi aminteste de o intimplare de acu vreo 2 ani, cind unul din medicii cu care lucrez a venit la mine cu un pacient cu o rugaminte mare tare...Omu avea un ciobanesc mioritic, pui, care avea o ocluzie inversa si din cauza asta nu putea sa participe la nu stiu ce concursuri si ar fi vrut sa-i fac un aparat ortodontic sa-i indrept dintii!

Fiind o experienta noua, am zis hai sa incerc, am mers cu ciinele la veterinar, l-a sedat, i-am luat amprenta, am turnat un model, am analizat...

Problema s-a dovedit ceva mai complicata decit la prima vedere si am reusit sa conving omul ca mai bine se bucura de ciine asa si nu-l mai chinuie...

Link spre comentariu

"Alalatu' din curte, bagabontu' reactioneaza mai nou la Base "

Cred ca intra si in turu doi ! :ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Asta imi aminteste de o intimplare de acu vreo 2 ani, cind unul din medicii cu care lucrez a venit la mine cu un pacient cu o rugaminte mare tare...Omu avea un ciobanesc mioritic, pui, care avea o ocluzie inversa si din cauza asta nu putea sa participe la nu stiu ce concursuri si ar fi vrut sa-i fac un aparat ortodontic sa-i indrept dintii!

Fiind o experienta noua, am zis hai sa incerc, am mers cu ciinele la veterinar, l-a sedat, i-am luat amprenta, am turnat un model, am analizat...

Problema s-a dovedit ceva mai complicata decit la prima vedere si am reusit sa conving omul ca mai bine se bucura de ciine asa si nu-l mai chinuie...

Adevarul e, ca si medicul care a acceptat sa-mi radiografieze cainele a avut ceva de lucru. Fata de om, cainele nu are "palat", adica forma curbata a cerului gurii. A mai facut o expunere inainte de cea din poza, expunere din care si-a facut o imagine cam pe unde merg radacinile si din ce unghi trebuie sa vina tubul ala prin care iese radiatia. Bine macar ca mai sunt si oameni carora le pasa de caini. Personal, sunt satul de atitudinea: locul cainelui e in lant ...

"Alalatu' din curte, bagabontu' reactioneaza mai nou la Base "

Cred ca intra si in turu doi ! :ha:

Asta nici macar nu candideaza ... nu poate minti atita ... Plus ca e urit ... de s-ar speria toti de afisele electorale. Eventual, ar putea candida la titlul de cel mai urit caine din tara :grin:

Link spre comentariu

pt exemplificare, si pt ca discutam deja de ceva vreme despre 'ghiocel' si 'bagabontu', propun sa ne arati si niste poze cu ei; doar ei sunt 'cei mai buni prieteni' si merita sa-i stie lumea. :)

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Personal, sunt satul de atitudinea: locul cainelui e in lant ...

:

Din pacate e greu de schimbat asta, mai ales pe la tara, acolo ciinele are rol strict de animal pus sa latre.

Cu toate astea, am avut o surpriza placuta. Dupa ce m-am mutat la casa, intr-un cartier de case mai pe la periferia orasului si cu proprietari mai modesti, sa zic asa, sau ,cum zice nevasta mea, in mahala, mai prin grija vecinilor, mai prin grija maicamii, am constant 5-6 ciini in curte.Si, cu toate neajunsurile, stau liberi prin toata curtea.Deja casa cu ciini si cu multe masini si motocilcete in curte e punct de reper prin zona :) Ei, cam de un an, o vecina a adunat si ea in curte citiva ciini si deja ii lasa liberi, vecina de la vale are si ea un ciine mai nou, liber si mai sint citiva vecini care au lasta ciinii liberi, macar o parte din zi.Bine, cred ca s-au convins in primul rind ca e un sist de alarma perfect si de asta, dar oricum, e mai mare dragul sa vezi ciinii liberi prin curte.

Link spre comentariu

:ha: aha, deci ei sunt 'puta de maimuta' si 'bagabontu' :ha: :ha:

Ar fi tare ca la o prieteneasca toti cei care vin sa-si aduca si 'prietenii', sa fie o dubla prieteneasca; ce atmosfera ar fi.. :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare