Vizitator vetx Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 am achizitionat un samurai euro 2,sa ma grabesc sa-i fac rar si sa o inmatriculez?am auzit ceva zvonuri ca se va elimina taxa de poluare si se va inlocui cu un impozit pe poluare...stie cineva mai mult? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: taxa inmatriculare Din cate am inteles, proiectul respectiv contine si: - pentru cei care au apucat sa plateasca taxa, taxa platita va constitui plata in avans a impozitului, calculata proportional. Adica, daca ai dat 1000euro ca taxa de prima inmatriculare si impozitul anual va fii de 100 euro, in urmatorii 10 ani ai platit deja impozitul. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buro Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 nu stiti cam de cand? am doua dube pe care le tin de ruginesc de peste un an si as fi interesat sa aflu de cand se va transforma taxa asta ! mai bine le tin si pierd in devalorizarea lor decat sa le inmatriculez si sa pierd automat 3000 de euro cat este taxa acum la una! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: taxa inmatriculare Dar daca imi cumpar maine o masina gata inmatriculata ce se intampla cu impozitul deja foarte mare?? Vreau sa-mi iau 3.0 V6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: nu stiti cam de cand? am doua dube pe care le tin de ruginesc de peste un an si as fi interesat sa aflu de cand se va transforma taxa asta ! mai bine le tin si pierd in devalorizarea lor decat sa le inmatriculez si sa pierd automat 3000 de euro cat este taxa acum la una! Astia habar nu au de capul lor. Pe ei ii intereseaza sa plateasca pensionarii, ca astia sint votanti constiinciosi. Bugetarii iau deja salariu cu intiziere. Apoi in noimebrie sint alegeri, deci baietii au alte preocupari acum. Eu as inmatricula pe BG si gata. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: taxa inmatriculare problema e daca depasesti 3000 de cmc....pana in 3000......impozitul e relativ decent :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: taxa inmatriculare maine fac rar si cred ca o sa primesc coeficientul de depreciere..astfel taxa va scadea de la 3400 ron la 1300 :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: taxa inmatriculare Hello i hope english is also ok in this thread??? I hear that with next year the taxa de immatriculare will be changed or canceld?????? For my Suzuki Vitara Euro2 is it in the moment 830Euro, what is abslout to much from my point of view. Any informations for me and maybe also in english, please Multumesc mult :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: taxa inmatriculare Hello i hope english is also ok in this thread??? I hear that with next year the taxa de immatriculare will be changed or canceld?????? For my Suzuki Vitara Euro2 is it in the moment 830Euro, what is abslout to much from my point of view. Any informations for me and maybe also in english, please Multumesc mult I Schulti, with the Romanian goverment, you never know what to expect from in the future. So please don't count on any rumours ;) regards Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: taxa inmatriculare @ omoroka thank´s for your honest answer, regarding your goverment :wink: I recognize that already that it is a little difficult with them. :p My Tüv or ITP expired with December 09, so i will take the risk on me and just wait anonther one two month, maybe something happen in this period. Time will tell me more Thank you :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare am reusit azi sa platesc taxa de poluare cu reducere considerabila,,,,dela 3400 la1379....merita efortul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare cum ai redus taxa? prin coeficienti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare am cerut coeficient de depreciere....si cu ''vorbe'' bune, plasate unde trebuie s-a rezolvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare am reusit azi sa platesc taxa de poluare cu reducere considerabila,,,,dela 3400 la1379....merita efortul. Nu cred... la banii astia o inamtriculam in BG fara sa clipesc. Si evitam in felul asta si eventuale complicatii cu romanica (RAR, ITP, etc.) Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare treaba e perfect legala,masina nu are abs ,airbag si servodirectie si e euro 2....nu stiu cum sta treaba pt euro 1 dar cu siguranta si acolo se poate ...intrebati pe cineva de la finante sa va faca un calcul,apoi mergeti la rar, si ''rezolvati'' problema...doar suntem in Romania,ce naiba!!! tha land of choice!!! :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare Eu m-am interesat la RAR despre certificatul de depreciere si legal nu poate sa ajunga scaderea mai mult de 18-20%(calculate corect dupa normativele actuale) Cazuri din astea am mai auzit, ca s-a platit doar 30% din taxa, sunt foarte adevarate insa in urma cu putin timp s-au dat afara de la rar ingineri din bucuresti si nu numai, tocmai datorita modului fraudulos de calcul a deprecierii. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: taxa inmatriculare Eu m-am interesat la RAR despre certificatul de depreciere si legal nu poate sa ajunga scaderea mai mult de 18-20%(calculate corect dupa normativele actuale) Cazuri din astea am mai auzit, ca s-a platit doar 30% din taxa, sunt foarte adevarate insa in urma cu putin timp s-au dat afara de la rar ingineri din bucuresti si nu numai, tocmai datorita modului fraudulos de calcul a deprecierii. adica nu si-a facut statu planul la incasari din taxa de inamatriculare spargu-i-as la bot! statu e numai dupa luat iar subiectul taxei de inmatriculare e unu care-mi ridica paru in cap si ma umple de nervi pentru ca banii astia sigur intra in niste cururi umflate, nicidecum nu rezolva problema puluarii sau incurajeaza productia interna. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: taxa inmatriculare NU E NIMIC FRAUDULOS ...1,51 A IESIT COFICIENTUL FINAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate