Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scaune cu suspensie-sfaturi

trooper

Postări Recomandate

Ma bate un gand, sa-mi pun la M scaune de camion cu suspensie.

stie cineva daca se poate/

Ceva date mai exacte, eu nu stiu cum functioneaza, compresorul musai treebe al lui sau merge si unul la 12 v.

de unde sa iau secondhand, etc.

Astept sfaturi, pareri pro sau contra.

Pt cine nu stie, M-ul zgaltaie f tare si pe sosea la drum mai lung este chinuitor ( pe drumuri asfaltate judetene)

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista scaune cu suspensie mecanica, reglabila in functie de greutate, deci nu e necesar un compresor.

Daca vrei neaparat suspensie pneumatica, nu conteaza la ce tensiune alimentezi compresorul, daca e electric sau mecanic, conteaza doar presiunea aerului - majoritatea scaunelor de la camioane lucreaza incepand de la 6 atm.

Unele modele Toyota LC din seria 70 - probabil si alte serii - au scaune cu suspensie.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Exista scaune cu suspensie mecanica, reglabila in functie de greutate, deci nu e necesar un compresor.

Daca vrei neaparat suspensie pneumatica, nu conteaza la ce tensiune alimentezi compresorul, daca e electric sau mecanic, conteaza doar presiunea aerului - majoritatea scaunelor de la camioane lucreaza incepand de la 6 atm.

Unele modele Toyota LC din seria 70 - probabil si alte serii - au scaune cu suspensie.

in completare :are si Mitsubishi Pajero! si cum a spus Magnum poate si altele ! nu cred ca merita sa te complici cu cele de camion !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

mitsubishi are scaune bengoase pe fata.... gasesti la dezmembrari daca ai noroc.... au si incalzire in scaune... amortizorul cu mai multe trepte...

(sinele sunt drepte ... nu intra pe patrol din cauza calului de pe mijlocum masinii...sunt inegale in plan vertical la patrol... astea de mitzu sunt paralele si egale....

.... cand avea autorolla parcul de la otopeni-saftica.... am gasit un set complet fata + spate la 5 mil.... erau ca noi.... dar nu s-au potrivit de nici un fel la mine...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

mitsubishi are scaune bengoase pe fata.... gasesti la dezmembrari daca ai noroc.... au si incalzire in scaune... amortizorul cu mai multe trepte...

(sinele sunt drepte ... nu intra pe patrol din cauza calului de pe mijlocum masinii...sunt inegale in plan vertical la patrol... astea de mitzu sunt paralele si egale....

.... cand avea autorolla parcul de la otopeni-saftica.... am gasit un set complet fata + spate la 5 mil.... erau ca noi.... dar nu s-au potrivit de nici un fel la mine...

de mitsu? f misto!

ce model si ce ani?

Sa stiu ce caut.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Habar nu aveti voi ce confort ofera un scaun de camion.....sa spunem scaun facut de ISRI....stati in unul...si mai stam de vorba.... :grin: :grin: :grin:

Am vazut modulele de comanda la niste scaune de astea, cele de Actros . Nu sunt eu implicat in ele, ci alti colegi ...dar oricum am vazut cate chestii sunt "customizabile" .... par al naibii de bune de stat in ele...

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Eu, am montat scaune cu suspensie de mitshu, dar din cauza inaltimii, am scos sistemul de amortizare. Atentie! verificati daca aveti loc pe inaltime.

mai ai sistemul de amortizare?

la M nu am problema de inaltime, se rezolva :D

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Tata trooper, vezi ca M-u nu permite cine stie ce "tunning" la scaune ca, e foarte aproape podeaua de volan. Eu la al meu am pus scaune de ford sierra cu mici modificari.Si eu am 1,85m si intru al dracu de greu la volan.Este foarte aproape baza volanului de sezutul scaunului si, trebe sa intri intr-o anume "ordine" ca altfel te intepenesti.(roata de rezerva strica tot acolo)

M-u nu tre sa scuture foarte tare din constructie, da f multi fosti posesori au "springuit" arcurile sa care mai mult... Spre comparatie, un Samurai stock scutura mai tare decat un M ne "tunningat"

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Nightbird, stiu cat de greu se intra in M, volanul original nu-l mai am din aceasta cauza, sania scaunului am mutat-o mai in spate si scaunele nu mai sunt de M sunt de Kadet(cred).

Roata ...nu stiu inca daca s-o mut au ba, oricum cu noile gume imposibil de prins acolo.

Arcurile nu au fost springuite, din contra sunt lasate-prea lasate chiar si ma bate un gand sa le schimb cu unele mai moi.

Aha, scaunele de Kadet au fost initial puse pe sania lor originala, dar erau prea jos si atunci le-am cocotat pe sania M-ului a.i. am cam 25 cm de la baza scaunului la podea.

cred ca-mi incape suspensia de scaun. :roll:

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: scaune cu suspensie-sfaturi

daca pui mana pe un scaun ISRI de orice camion nu te mai dai jos din el vei avea f multe reglaje pe inaltime si cel mai misto rebound reglabil+daca ai sansa sa prinzi unul si cu incalzire si cu inca 3 reglaje pentru coloana vertebrala

Link spre comentariu

am vandut M-ul, dar mi-am luat scaune cu suspensie Toyota pt Toyota!

sunt f misto!

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator pabibabum

foarte misto dar si foarte grele sper sa nu gresesc dar 2 scaune de toyota cantaresc aprox. 50 de kg :mrgreen: CREDEAM CA VEI INCERCERCA SA ITI USUREZI TOYOTICA.CHIAR ITI PAR ASA DE CONFORTABILE SCAUNELE ORIGINALE ?CAIO NU MAI POT DE SPATE!:(

Link spre comentariu

de grele, da sunt grele.

de confortabile, da sunt muult mai confortabile decat cele vechi.

despre greutate, la cat cara Toyotica.... o sa o usurez la un moment dat, deocamdata...

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Nirose..., masina din atavarul tau e cumva Tico?

Ca tare mica e.... sau esti tu mare? :-P :ha:

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare