cosminhac Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 nu mai imi merge servodirectia la pajero model cu volan pe partea dreapta, an 1994 motor 2.8 disel. o fi caseta de directie? la ulei m-am uitat si nivelul e bun.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Problema servodirectie Curea mai ai?Salut,te-am vazut la spalatorie..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminhac Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Problema servodirectie am si curea vad ca nu s-a rupt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Problema servodirectie Da invarte cureaua pompa hidraulica de servo? Vezi ca daca nu-i stransa bine, e destul si o picatura de apa pe fulie ca sa-ti alunece cureaua cam 3-4 minute. Sa nu mai vorbim de o picatura de ulei :grin: Eu sunt patit si cu apa si cu ulei pe fulie :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminhac Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Problema servodirectie o sa verific si asta... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Problema servodirectie Verifica intai pompa de servo, parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Problema servodirectie Aloo, pompa de servo la Mitsu 2.8 nu se afla pe curea ci pe distributie! Concluzie: Verifica pompa de servo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Problema servodirectie si eu am probleme cu servo.la relantiv nu vrea sa invarta dar in mers mai ales daca e un pic turata isi da drumu'.sa fie pompa sau altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate