torpila75 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Unde pot repara si eu un blocant la G ? Mai precis e rupta acea pompa de pe suportul puntii , o am dar nu stiu sa aerisesc instalatia ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Reparatie blocant G poti pune o poza ? Sau poate vii cu ea sa vedem despre ce e vb. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Reparatie blocant G Unde pot repara si eu un blocant la G ? Mai precis e rupta acea pompa de pe suportul puntii , o am dar nu stiu sa aerisesc instalatia ?! Dupa ce iti rezolvi problema, eu zic sa te gandesti la un mic blindaj pentru respectiva pompa pentru ca este destul de expusa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dogy Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Reparatie blocant G Cum adica e rupta?S-au rupt urechile de prindere sau ce?Nu inteleg, pune o poza sa vedem si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dogy Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Reparatie blocant G Cu aerisirea e simplu.Scoti/slabesti ventilul de aerisire de la blocant si impingi si tragi de maneta din masina pana nu mai iese aer pe la blocantul din punte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
torpila75 Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Reparatie blocant G Va multumesc pt sfaturi , nu am avut timp , dar pun poze maine.Multumesc inca odata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate