Dok Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Intentionez sa cumpar biciclete pentru toata familia (doua blonde + un bortzos), trei city bike-uri si apelez la cunostiintele voastre in materie. Cine poate sa-mi dea un sfat avizat in privinta "marcii" sau macar a unei firme de specialitate din Bucuresti? Am gasit un magazinas specializat in biciclete si ne-a fost recomandata marca "Magellan" si le-am "testat" pe cele de la "Decathlon" marca "Elops"! Poate sa faca cineva vreun comentariu de marcile astea? Astept cu interes opiniile voastre! Multumax! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Salut, aici e teritoriul meu si ma vad nevoit sa iti dau cateva sfaturi! In primul rand care este bugetul tau si cat intentionezi sa pedalezi pe saptamana Magellan sunt bike-uri buni cu un raport foarte bun calitate pret, dar mai sunt o gramada de variante... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Tata si-a comandat din Ungaria ceva forte misto cu vreo 1500 ron! Bicicleta (arata ca primele motociclete din istorie) cu motor de vreo 6 cai (serios!) cauciucuri cu talon alb rezervor de 3l .... Eu zic ca e cea mai buna afacere si e mai usoara si mai mica si mai manevrabila decat un scuter NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Tata si-a comandat din Ungaria ceva forte misto cu vreo 1500 ron! Bicicleta (arata ca primele motociclete din istorie) cu motor de vreo 6 cai (serios!) cauciucuri cu talon alb rezervor de 3l .... Eu zic ca e cea mai buna afacere si e mai usoara si mai mica si mai manevrabila decat un scuter Scuza-ma, dar eu cred ca esti offtopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Nu ma pricep la marci, dar daca mi-as lua alta, acum am un DHS, as vrea sa aiba neaparat amortizoare si pe fata si pe spate. Si sa fie cu cadru de aluminiu, usor si cu frane pe disc, fata si spate. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Multumesc tuturor, Am primit cateva sfaturi pe PM si suntem pe drumul cel bun. slp Daca la masina de offroad e relativ clar care este optiunea mea, cu bicicletele e mult mai complicat, mai ales ca la mijloc sunt si doua blonde foarte dragi mie si risc un conflict cu oale si cratiti direct in chelie. :P In privinta bicicletei cu motor, deocamdata nu intra in planurile noastre. :hi In principiu, saptamana asta am "tema" sa rezolv problema. Va tin la curent cu desfasurarea selectiei, care nu este deloc usoara. :app Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Pentru oras, suspensiile sunt in plus (ingreuneaza f. mult bicicleta), si franele pe disc sunt mai mult decat un moft (eficienta lor se vede cand ai 8-uri in roti sau ploaie/noroi, cand cele in V incep sa piarda teren). Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Salut, aici e teritoriul meu si ma vad nevoit sa iti dau cateva sfaturi! In primul rand care este bugetul tau si cat intentionezi sa pedalezi pe saptamana Magellan sunt bike-uri buni cu un raport foarte bun calitate pret, dar mai sunt o gramada de variante... Ti-am trimis PM cu detaliile solicitate. Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Am luat 3 biciclete TREK, pe care le-am echipat "de oras" si de care suntem foarte incantati. Multumesc tuturor pentru sprijin. Se poate inchide topicul. Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! pai de ce sa se inchida??? spune-ne ce, cum , unde, cat!!! poate vrem si noi !!! nu e corect sa deschizi un topic si apoi sa discuti pe pm... :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Corect ce zice semaca; si eu sunt interesat de mai multe detalii despre biciclete, precum si de experientele altora legate de biciclete. Deci, ceva poze, de unde sunt luate, preturi, impresii dupa folosire.. Multam anticipat. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Noi asta folosim pentru oras... Le putem pune in portbagaj si vizitam si alte orase. Reise und Muller Birdy Nu ma intrebati pretul :) 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Heheeeii, faine biciclete Vlad offtopic:nu te-am mai vazut de mult la fata.....:wink: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! biciclete pliabile?......de unde?.......... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 (editat) Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! interesante. de unde putem procura si noi? Puteti arunca un ochi si aici... Sigur, pretul e pe masura, da's faine tare. Eu am luat bicicleta mea(Cube LTD PRO) de la Assport, , am vazut pe site ca au si biciclete pliabile. Editat Iunie 12, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! @ Oli Da... sper ca vara asta sa ne vedem mai des Si cei de la Dahon au istorie lunga in fabrivarea bicicletelor pliabile: http://www.dahon.com/folding-bicycles Iar aici sunt cei care fac Birdy: http://www.r-m.de/produkte/produktfinder/ 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! eu am dahon vitesse de vreo doi ani de la assport si e superjucarie numai ca utilizarea ei este strict limitata la oras e super: depozitare usoara, intra in lift, in portbagaj, in tren/ metrou datorita foii de angrenaj mare nu simti efort mai mare ca are rotile mici daca vrei macadam/padure comana etc nu mai e buna ca are roata mica=dezechilibrare la denivelari + pozitia verticala, fara suspensii=toate denivelarile se amortizeaza in coloana vertebrala http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! bromptom arata intr un mare fel dar e cam dubla la pretz fata de dahon vitese am vazut si la giant o pliabila frumoasa comparabila la pret dahon vitese la dahon exista si un mtb pliabil dar nu se pliza asa compact ca vitese pastreaza doar avantajul de incaput usor in lift si eventual intr un portbagaj ceva mai mare, dar destul de ingramadit de regula http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Giant ......... 2 modele pliante, unul la 2000ron, altul la 2800, difera nr de viteze si balamaua de pliere. Foarte interesante sunt furcile fata/spate, mai precis sunt jumatate de furci pt a permite o pliere mai compacta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Sfaturi achizitie biciclete de oras ! Tot cautand pe net am gasit MONTAGUE --- toate sunt pliabile, iar variantele sunt MTB, city si chiar biciclete militare http://www.montaguebikes.com/paratrooper-folding-military-bike.html mie mi se par niste scule foarte faine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate