Max Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Am initiat o sectiune noua pe forum , respectiv sectiunea Turism. Aici doresc sa prezentam locatii de cazare, masa sau divertisment, de care ati beneficiat la un moment dat si care v-au lasat impresii placute. Eu cred ca este foarte utila o asemenea sectiune celor care ajung intr-un anumit loc si doresc sa stie unde se pot caza in conditii bune sau unde pot manca o mancare buna fara sa faca "experiente". ATENTIE! Aceasta sectiune nu este dedicata proprietarilor de asemenea facilitati care doresc sa si le promoveze aici ci clientilor care au folosit aceste facilitati. Va rog sa fiti cat mai obiectivi in aprecierile facute. Vom face de asemenea si o lista neagra a unor obiective care trebuiesc evitate. Sper ca o sa ne fie de folos. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism pe locul intai in Romanica pun fara nici cea mai mica problema Albota pt mancare si cazare (in ordinea asta) ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism Super idee!!! :bravo Max Cred ca pe locul intai in Romanica pun fara nici cea mai mica problema Albota pt mancare si cazare (in ordinea asta) cred ca totusi, ar trebui sa fim mai detaliati in comentarii.... Sa ne dam seama exact ce si cum.... - no offence pinti :hi "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism este o pastravarie , daca se considera reclama sa se stearga http://www.albota.sobis.ro/ ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism este o pastravarie , daca se considera reclama sa se stearga http://www.albota.sobis.ro/ Pune-o te rog cu detaliile aferente in topicul dedicat, la judetul in care e locatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism poate ar trebui o regula prin care in numele topicului sa apara si numele locatiei....asta ca sa nu fii nevoit sa citesti sute de posturi ( ce vor urma) ca sa vezi referinte despre o anumita locatie. in rest :1 pt idee isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism poate ar trebui o regula prin care in numele topicului sa apara si numele locatiei....asta ca sa nu fii nevoit sa citesti sute de posturi ( ce vor urma) ca sa vezi referinte despre o anumita locatie. in rest :1 pt idee :g ...foarte buna ideea...asa gasesti mai usor ce te intereseaza daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism Ultima vizita facuta de mine si gasca mea a fost in Olanesti cazare la H.Suprem pret pe camera dubla 80lei,masa in restaurant super ok,ex:un mic dejun copios cu omleta cafea sau ceai 10 lei de persoana.Nota mea data la sfarsitul sejur(stat de vineri seara pina duminica dupa amiaza) 9. Este un hotel de de 3 stele. :hi Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Sectiune noua pe forum - Turism Ultima vizita facuta de mine si gasca mea a fost in Olanesti cazare la H.Suprem pret pe camera dubla 80lei,masa in restaurant super ok,ex:un mic dejun copios cu omleta cafea sau ceai 10 lei de persoana.Nota mea data la sfarsitul sejur(stat de vineri seara pina duminica dupa amiaza) 9. Este un hotel de de 3 stele. :hi Incearca sa postezi la Jud. Valcea deschizand un topic nou despre aceasta locatie. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate