Vizitator vetx Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 as vrea sa ma apuc de demontat veverita,sa scot arcurile sa le springuiesc...si toate manoperele vreau sa le fac pe plan local cu ceva vecin strungar f priceput in ale fierariei...la ce sa fiu atent cand incep la demontat?sau nu are ce sa apara neprevazut?sa schimb si telescoapele daca tot scot arcurile sau sa le mai las daca nu sunt duse? sper sa nu va suparati de intrebarile astea dar sunt veterinar nu mecanic si nu prea stiu cum e cu fiarele :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: sfaturi mecanice Sper sa ai noroc si sa se desfaca suruburile de la arcuri(partea fixa ca la cercel colaboreaza de obicei). Daca surubul e sudat cu totul trebuie sa-l tai si o sa te chinui un pic. Bridele care prind arcurile de puni sa le cureti bine filetul si sa le dai cu degripant inainte sa le desfaci. In rest spor la lucru iti doresc :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: sfaturi mecanice Telescoapele le poti schimba usor si dupa ce rezolvi problema cu arcurile. Arcurile springuite te vor tine o perioada, dupa care revin la forma initiala, e o varianta intermediara. Daca sunt inca bune amortizoarele si nu curg foloseste-le in continuare. Spor ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: sfaturi mecanice Eu nu-ti recomand springuirea arcurilor,se vor rupe f repede,mie asa mi s-a intamplat dupa ce le-am sptinguit. Oricum succes...fa-i toaleta....si la ghinde cu ea :) daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: sfaturi mecanice vad ca imi recomandati sa nu springuiesc arcurile....atunci ce sa le fac?sa pun o foaie suplimentara? la roata din stanga fata am un sunet ca de tabla cand rulez pe drum ,ca si cum se lovesc doua table...ce poate fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: sfaturi mecanice Demontezi roata si vezi daca talerul de protectie al discului nu este rupt, ruginit si totodata verifici si placutele de frana cum stau in etrier - pot avea joc mare si la trepidatii in timpul rulajului produc zgomot.... :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate