yknot Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Vreau sa fac o prelata la Samurai si ma gandeam ca are cineva pe aici un sablon. Eventual cumpar una la un pret decent(criza). Multumesc. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top Criza a trecut :banana . Eu unul NU recomand sa-ti construiesti tu singur soft top dn prelata, pt ca va arata rau, spun asta din discutiile avute pana acum pe forum. Pune un anunt la cumparari si poate de ajuta cineva cu o varianta second hand, trebuie sa fie cineva care vinde asa ceva, eu unul l-am donat cand am adus masina. Pretul pentru unul nou de calitate, care arata la fel si la -20 grade si la + 30 grade, are cusaturile profi cauciucate....etc, incepe de la 250 euro. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top asa este ,si eu am incercat pe vremea cand aveam Samu sa imi confectionez unul si totul a fost ok pana a trebuit sa dau cu spatele asa ca am facut un geam,a venit fara si geamul s-a dezlipit ,a venit prima poaie de vara si am crescut pesti in bena cupara una cat mai buna nu una cat mai rea ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top Multumesc pentru raspunsuri. Daca nu gasesc una SH, o sa-mi comand una noua din state care este putin sub 200$ fara transport. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top Cred ca iesi mai ieftin de aici decat din State http://shop.traction4x4.it/category.php ... TINE~.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top Am unul SH. Daca te intereseaza, da PM sau telefon. Radu 0722.777.111 ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Soft top http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-S ... ccessories 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate