requin Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Tocmai am vazut la intrarea in Cluj una pusa in fata reprezentantei Iveco. Am vazut masina, am inspectat-o pe exterior si ma declar indragostit de ea! http://www.zercustoms.com/news/2008-Iveco-Campagnola.html daca vreti tehnice si poze iar pretul cica e sau o sa fie 29.000 euro TVA inclus... pareri? [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Iveco Campagnola Nu e Massif? S-a mai discutat pe forum, cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Iveco Campagnola Tocmai am vazut la intrarea in Cluj una pusa in fata reprezentantei Iveco. Am vazut masina, am inspectat-o pe exterior si ma declar indragostit de ea! http://www.zercustoms.com/news/2008-Iveco-Campagnola.html daca vreti tehnice si poze iar pretul cica e sau o sa fie 29.000 euro TVA inclus... pareri? Am testat masina prin Bucuresti ... modelul 2009 se cheama Massif, are un motor diesel senzational de 170cp si o foarte buna manevrabilitate. In rest, este o copie fidela dupa Defender ... prin urmare, are aceleasi aptitudini pozitive si slabiciuni ca acesta. Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Iveco Campagnola Campagnola is part of the Iveco brand and is derived from Massif, the 4x4 off-road vehicle launched last March. Iveco is one of the few global manufacturers to offer a complete range of all-wheel-drive vehicles and with Massif the company has entered a completely new sector of professional transport for the first time offering two light off-road vehicles. Iveco Campagnola extends the range with a model specifically for passenger transport, without sacrificing the authentic off-road features behind the success of its ancestor: separate chassis, all-wheel-drive, high mobility and exceptional off-road capability. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Iveco Campagnola Exista Fiat Campagnola, cred ca Fiat are legatura cu Iveco,colaboreaza... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Iveco Campagnola Cred ca Iveco este un brand Fiat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tca67 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Iveco Campagnola Fiat Campagnola a fost fabricata ceva timp in urma de catre Fiat pentru armata,politie ,pompieri etc. Spanioli de la Santana au avut licenta dupa Defender,montau motoare de Iveco ,se pare ca participarea Iveco s-a marit odata cu aparitia modelului Massif ce poarta numele Iveco. Nu mai sunt la curent dar se prea poate ca cei de la Fiat sa fi pus mana si pe Iveco (prescurtarea de la italian vehicul comercial). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mk2 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Iveco Campagnola dupa ce am citit mesajele voastre am fost si eu la romil iasi/dealer-ul iveco sa o vad si..intr-adevar, se pare, copie fidela defender....cel putin la look. cat de curand voi face si un drive test cu ea si va voi impartasi atunci impresiile... razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Iveco Campagnola Iveco e din grupul Fiat si a cumparat fabrica Santana. Campagnola e modelul cu sasiu scurt, Massif-ul e cu sasiu lung. Mai exista un model utilitar (2 locuri+bena) Copiaza Defenderul model '77-'84, cu caseta de transfer si reductor, suspensie pe arcuri lamelare. Cutia de viteze are primele 2 rapoarte foarte demultiplicate (practic pleci cu a II-a de pe loc). Are MRL-uri AVM pe fata. Inauntru e caruta (la fel ca pe sosea), cu finisaje la limita inferioara (dar are navigatie si DVD player). Daca n-ar fi avut prostiile alea, as fi putut foarte usor sa spal masina pe dinauntru cu manica de incendiu (pe jos e tabla striata de Al. si linoleum. Postul de conducere e destul de inghesuit (cel putin pentru gabaritul meu). Motorul e super! In teren masina e BETON! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Iveco Campagnola Cred ca cei de la Iveco inca n-au aflat ca vand Campagnola si persevereaza in a prezenta versiunea ca fiind 3 usi/sport: http://www.massif.iveco.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Iveco Campagnola Iveco este o companie tip consortiu multinational. cam ca si Airbus. Are in componenta mai multe firme din mai multe tari. Fiat, Ford Comercial UK, Steyr, Pegaso, Astra, si multe altele. Are fabrici in mai multe tari: italia, Spania, Germania, Austria, China, Franta. In general noi suntem obisnuiti sa o includem in FIAT, pentru ca la noi ajung in general produse asamblate in Italia sau Spania. Campagnola (in traducere inseamna "tarancuta") a fost un model de succes pt. Armata , politie, etc. A fost un fel de G al lor. O masina fosrte simpla si eficienta, imbatabila in teren. Actualmente baietii folosesc acesta denumire pentru anumite variante a Masiff-ului, din considerente de marketing. Nici una din acestea nu mai sunt folosite de catre armata. Pe plan militar Iveco este fabricantul celei mai bune masini militare multirol usoare, care da multa ......la Humwee. Aceasta masina (MLV) este in prezent in dotarea majoritatii tarilor europene la armata, avand protectie antibalistica pana la level 3, iar cea mai recenta semnare de contract a avut loc cu Armata Cehiei (90 bucati in 3 versiuni). Alte armate: Italia, UK, Spania, Norvegia, Belgia, Austria, fiecare cu comenzi de sute/mii de bucati. ideea e ca se sta la coada la aceste masini cate doi ani. cea mai ieftina este 150.000 euro, fara nici un fel de blindaj sau accesoriu. Cand o sa am timpo o sa pun un filmulet de la un antrenament facut in Italia, la Bolzano, la fabrica. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate