Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

joc caseta directie vitara

undercover

Postări Recomandate

Re: joc caseta directie vitara

am incercat sa reglez si daca strang surubul se ia din joc ,dar in schimb se intareste rau volanu si nu mai revine la loc .... ramane unde ii dau drumu .

Ai strans prea mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca il strang putin are in continuare joc mare . cred ca a mai fost strans si acum a ajuns la capat de viata. .. ma gandesc daca se poate reconditiona sau sunt nevoit sa o schimb.

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

Posibil sa fie excesiv de uzata daca nu mai merge reglat jocul decat totul sau nimic, dar eu am unele indoieli si iata de ce: mare atentie ca reglajul este foarte fin, deci nu trebuie invartit multe ture, uneori e suficient si un sfert de tura. 2) Trebuie sa fii atent la faptul ca la strangerea contrafisei, axul din care ai facut reglajul se strange si el daca nu tii bine contra sa-l imobilizezi pe pozitie si se duce dracului tot reglajul. Daca esti novice pe treaba asta, iti recomand sa apelezi la cineva care are mai multa experienta.

@Flash: e cu surub fara sfarsit si e servo.

Link spre comentariu

e cu surub , si e servo.... in momentul de fata e strans surubu foarte putin , are inca joc mare si volanu revine la loc un pic cam greu . si chiar daca il strang mai tare tot ramane joc. trebuie sa reconditionez caseta , imi place sa am de obicei directia si franele foarte bune. :P

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

Si eu am avut o caseta cu surub si servo la o duba Merceses, care era praf, avea joc 40 grade stanga dreapta. Am dus caseta la omu de la Targoviste, singurul pe care l-am gasit ca ar putea sa umble in ea! Omul a schimbat tot ce trebuie (bile, simeringuri, etc) si acum caseta merge SUPER. Nu mai are joc deloc, e ca si noua.

Am cautat pe cineva care sa o faca si nu am gasit nicaieri in tara un om care macar sa zica hai ma sa vedem ce are.

Link spre comentariu

Sa nu mai deschid un topic tot despre caseta, n-as vrea nici sa-l poluez pe al colegului totusi intreb si eu aici despre schimbare set garnituri la caseta si servo la Terrano 1. Ma gindesc sa comand seturile si sa gasesc un mester cu experienta sa le schimbe. Garniturile (simeringurile) cred ca s-au uzat pe perioada cit masina a stat degeaba (2 ani cred). Astept sfaturi-pareri avizate vis-a-vis de ce vreau sa intreprind. Multumesc.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare