sj76toy Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 SALUTARE. De mai bine de 2 luni stau si tot studiez ce masina de teren mi s-ar potrivi mai bine. Luandu-le prin eliminare (motor mai mic care implica taxe si impozite mai mici, masina cu dimensiuni mai mici care sa ma ajute sa ma strecor mai bine) am ramas sa aleg intre o VITARA si SAMURAI. Multe cunostinte imi ziceau sa imi iau Vitara dar nu stiu de ce cu fiecare zi si masina studiata imi place tot mai mult SAMURAIU.Saptamana asta pana joi trebuie sa ma hotarasc. Am gasit un Samurai din 1994 dar nu stiu nimic despre motor (unele zic ca au 68,70,74 de cai), exista vreo diferenta...Costurile de intretinere intre VITARA si SAMURAI sunt diferite... Mentionez ca masina vreau sa o folosesc in proportie de 75% pentru distractie proprie si pentru a ajunge la casa care este in constructie(iar drumul este intr-o stare deplorabila si in panta).Multumesc anticipat pentru toti cei care ma pot ajuta cu un sfat... O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea daca vrei comfort atunci opteaza pt vitara daca vrei distractie samurai diferentele sunt considerabile intre aceste doua modele s-a mai discutat pe forum aceasta problema eu am samurai si sunt incintat de ea calitate pret este super ok si costuri de intretinere sunt destul de mici in comparatie cu alte modele de 4x4 , bafta la achizitie si nu uita sa te uiti la caroserie la suzuki este problema cu rugina mare atentie la achizitie suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Depinde ce vrei sa faci cu ea...daca ii de distractie ia SAMURAI.....o sa te incante la maxim...bafta :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea daca vrei mai multe detalii cauta in topicurile anterioare ca s-a dezbatut acest subiect foarte pe larg suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Eu zic sa mergi pe varianta Samurai....bafta la achizitie :bannana OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Fiind posesor de Samurai, evident te incurajez sa iei veverita (Samu). Da un <search> pe forum si studiaza dilemele similare ale celor dinaintea ta. Cred ca cel mai elocvent este sa iei ambele tipuri si sa le incerci pe acelasi drum. Succese maxime. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Sefuu... orice ai lua o sa-ti bucure inima, asta e sigur. :x Da si tu o cota de buget, asta ar lamuri mai mult ca sigur variantele. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Mentionez ca masina vreau sa o folosesc in proportie de 75% pentru distractie proprie si pentru a ajunge la casa care este in constructie(iar drumul este intr-o stare deplorabila si in panta).Multumesc anticipat pentru toti cei care ma pot ajuta cu un sfat... Atunci eu as inclina catre un Samurai, e cel mai apropiat de off-road. Vitara are suspensie independenta pe fata. Si poate ne spui si citi bani ai/vrei sa dai pe masina. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea pana sa ajungi sa duci o vitara la limite trebe mult si la ce zici tu un vitara iti ofera comfoert in acelasi timp suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea vrei distractie foarte simplu, samurai Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Va fi masina doar pentru teren, sau vrei sa o folosesti zi cu zi? Vrei sa faci offroad mai serios, sau te limitezi la cel usurel? Ai de gand sa te bagi la modificari, sau o lasi cat mai standard? Esti gata de discomfort, sau esti mai gingas la starea rinichilor si a sezutului? Daca la intrebarile de mai sus raspunzi cu prima varianta, castiga Samu, daca nu, mergi pe Vitara. Vitara o mai poti modifica spre offroad mai accentuat, desi cred ca te costa mai scump ca la Sami, dar pe Sami nu cred sa il poti aduce la un nivel de comfort oferit standard de Vitara. Combinatia cea mai faina, cred, ar fi un Samurai cu elicoidale si cu motor si servodirectie de la de Vitara :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Combinatia cea mai faina, cred, ar fi un Samurai cu elicoidale si cu motor si servodirectie de la de Vitara :) In acest caz vorbim de un Jimny :ypu Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Daca au acelasi grad de preparare, ambele masini pot la fel de mult in teren, ba chiar e mi ok vitara din cauza suspensiei si a motorului mai puternic. Deci vitara e mai ok pt tine daca nu te apuci de modificari serioase. In schimb, daca te apuci modificat calumea, e mai bun samuraiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Intru si eu in discutie ca musca in lapte...daca vrei offroad serios, dupa parerea mea va trebui sa bagi mai multi bani intr-o Vitara comparativ cu un Samurai dac vrei sa le aduci la acelasi nivel. Parerea mea...nu vreau sa supar pe nimeni. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Vda ca in ciuda aparentelor, cam toata lumea zice la fel :) Lamurit, sau te-am incurcat mai rau? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sj76toy Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Salutare la toata lumea si mersi mult pentru sfaturi. De ieri sunt fericitul posesor al unui SUZUKI.................................ei bine SAMURAI.Dupa lungi tratative am reusit sa il cumpar. Vroiam varianta inchisa asa ca am gasit un Samurai Santana din 94', gata inmatriculat si cu diverse chestii de reparat dar in acelasi timp gata incaltata cu cauciucuri BF GOODRICH mud terrain. Problema principala de reparat ar fi schimbarea pistonasului de la roata stanga spate pe unde pierde lichid de frana. Daca stie cineva ceva pistonas rog detalii pe pm. Am fost foarte placut surprins la intoarcerea catre casa ca Samuraiu' alerga si cu 110 km/h. Ma asteptam sa fie mai puturos dar chiar are motor de turatie. O sa revin cu poze cat mai curand. Abia astept sa-i fac revizia si sa-l inmatriculez. Mersi pentru sfaturi. P.S. Masina a costat 3350 euro. O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea sa-l stapanesti sanatos,,,si eu am un samurai santana din 1998 si sa stii ca sunt multumit de el pana acum..multa lume huleste varianta facuta in spania dar cred ca nu e chiar asa...spor la noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Sa`l stapanesti sanatos :h5 Hai cu poze ca suntem curiosi :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea :1 pt masina asteptam poze cu ea Bafta :h5 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sj76toy Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Salutare. Abia acum am reusit sa termin de inmatriculat ''veverita'' si sa vin cu unele poze asa cum am promis. Cand am luat-o stiti cum e, totul ok. Cand ajungi acasa te pui sa schimbi : cruce la cardan, pistonase si saboti la ambele roti pe spate, curea de distributie cu rola intinzatoare, schimbat un rulment pe fata iar celalalt reglat, filtre, uleiuri.....o distractie de aproape 200 euro cu manopera cu tot + ..................multa dragoste (2 zile cu mecanicii ca nu s-au potrivit piesele comandate). Sper sa pot sa o mai modific asa cum imi doresc , doar ca o sa am nevoie de timp si rabdare.... :bannana O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Frumos monstruletul ! Sa ai numai bucurii cu el ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte fara probleme in cele mai feerice zone :h5 Totusi poti sa explici distributie cu rola intinzatoare, schimbat un rulment pe fata iar celalalt reglat, as vrea sa stiu ce rulment ai reglat :P SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea :W si s-o noroiesti sanatos ! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sj76toy Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea ....si o poza care imi place tare mult....! :banana :banana Sotie romanca.. Amanta italiana.........Alfa GT Gheisa japoneza........Sami Caraus italian...........Fiat Doblo O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sj76toy Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: VITARA sau SAMURAI : o decizie grea ....poza O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate