Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor ptr un coleg din Austria aflat in Romania

zolameister

Postări Recomandate

Am primit un tel de la un off-roader din Austria caruia i s-a spart un rulment spate dreapta la un Ford Bronco 1(78 5,7l)Cine poate ajuta va rog sunati la 00436769103393.Va raspunde cineva care vb romaneste.Nu strica sa mai aratam inca odata ca suntem oameni saritori la nevoie :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor ptr un coleg din Austria aflat in Romania

Unde anume se afla in Romania,sa-l putem ajuta si altfel decit cu sfaturi....

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Mai Zoli, da stiu ca esti zgarcit la vorba...

E secret cumva locul unde a ramas omul in pana? E una daca e la Satu Mare, si alta la Constanta!

Sa intelegem ca cineva l-a ajutat sa scoata butucul si tu ne intrebi doar daca avem prin garaj un rulment pentru o masina din '78?

Rulmentul e cu butuc cu tot sau se poate extrage? Are vre-un cod pe el sa-i cautam pe la vre-un dealer SKF sau altceva?

Poate-l ajuta cineva cu o platforma sau transport in A daca e groasa treaba!

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

mai daca e asa inseamna ca vrei sa ajuti...Deci...am primit telefon de la un anonim din Austria pe la 11, care a gasit nr meu pe undeva, stia ca sunt cu off-road-ul si a apelat.A ramas cu masina pe la Agnita,au desfacut roata spate dupa care au plecat catre Timisoara(probabil)pe platforma.Stiind ca va gasi greu un rulment ptr o asemenea masina,a apelat la aceasta varianta,Eu nu am facut decat sa-l transmit pe forum ,poate are cineva la dezmembrat,in garaj ,oriunde un rulment ptr o asemenea masina.....Am intrebat si eu pe la furnizorii mei din brasov,si stii care e paradoxul?Ca toti vroiau copie dupa talon...intelegi....suntem supersofisticati....iar austriacul poate mai vrea sa se dea pe la noi dupa ce-si repare masina..... :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Zoli ...sa-ti zica seria rulmentului (ce rulment ii trebuie)...ca in programul meu nu am gasit marca asta de ford ...in principiul s-ar putea gasi la orice distribuitor SKF! http://www.rollingsystem.ro (astia trimit si prin curier)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La Agnita???

Foarte tare. Puteam sa ii ajutam aici ca avem cu cine si cu ce ....

Daca mai este nevoie : 0745064914 Sergiu

Later edit: acum am vazut numarul de mai sus.scuze

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

mai daca e asa inseamna ca vrei sa ajuti...Deci...am primit telefon de la un anonim din Austria pe la 11, care a gasit nr meu pe undeva, stia ca sunt cu off-road-ul si a apelat.A ramas cu masina pe la Agnita,au desfacut roata spate dupa care au plecat catre Timisoara(probabil)pe platforma.Stiind ca va gasi greu un rulment ptr o asemenea masina,a apelat la aceasta varianta,Eu nu am facut decat sa-l transmit pe forum ,poate are cineva la dezmembrat,in garaj ,oriunde un rulment ptr o asemenea masina.....Am intrebat si eu pe la furnizorii mei din brasov,si stii care e paradoxul?Ca toti vroiau copie dupa talon...intelegi....suntem supersofisticati....iar austriacul poate mai vrea sa se dea pe la noi dupa ce-si repare masina..... :h5

daca a ajuns prin Timisoara incerc sa sun dimineata !

p.s.nu suntem sofisticati ...pe Bronco sa pus mai multe modele de punti in functie de motorizare si ma indoiesc sa gasesti piese pentru el pe la cineva prin garaj

daca mai vorbesti cu omu poti sa-i dai nr.meu 0741272217

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Daca nu se vede seria, dimensiunile(diametru ext,interior,latime) ca poate se potriveste de la altceva.

(De ex. la cutia de transfer de Disco2 merg 6207 de Dacie-am aflat abia dupa ce i-am luat lui Prislopan din Anglia si am vazut codul).

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

am sunat dimineata si vorbea o robotica cu mine in germana..cred (nu stiu limba) l-as fi rezolvat fara probleme dar numai cu rulment nou !

bine ca sa descurcat si sper sa mai vina pe la noi !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

am sunat dimineata si vorbea o robotica cu mine in germana..cred (nu stiu limba) l-as fi rezolvat fara probleme dar numai cu rulment nou !

bine ca sa descurcat si sper sa mai vina pe la noi !

a fost foarte surprins cand i-am spus ca a sarit o tara intreaga sa-l ajute si el aplecat...dar am facut schimb de e-mailuri,l-am sfatuit sa intre pe forum,o sa vina sa se dea cu noi :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

La rugamintea lui Zolameister eu am intervenit cu rulmentul. Nu exista pe SKF era un rulment ciudat ext. 80 int 40 latime numai 24 pana la urma s-a adaptat cu bucsa interior si exterior alt rulment.

Baietii din cauza rulmentului au mai petrecut 24 h in tara

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare