niku iorga Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 e la moda, e fancy, e trendy...e cool sa ai blog. apar informatii, manipulari, poze, istorioare dragute, idei despre viata etc. unele bloguri sunt chiar foarte utile. dar ce-am gasit azi, m-a lasat masca. genial :grin: . mare e gradina Domnului. http://credinciosii-intreaba.blogspot.c ... si-eu.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: blogosfera "......................... Cei ce-?i necinstesc corpul prin malahie au parte de urm?toarele consecin?e fizice: # Îng?lbenesc. # Le sl?be?te stomacul, ficatul, r?runchii ?i bojocii. .............................. # Cump?r? toate albumele forma?iei Holograf." :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Nu mai pooot! Ma doare stomacul! PS. Va place Holograf?.... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: blogosfera Daca ala estew calugar .....eu sant viitorul PAPA http://4.bp.blogspot.com/_4leG5gYd-4w/Src2_Mt-dCI/AAAAAAAAABY/Lfzutesu40E/s320/niggers.jpg (imagine ilustrativ?, negrii, ca ?i ?iganii, nu se vor mântui) Parerea mea ca este un pusti care se muza teribil de prostia altora Fabiane las draq netul ca o sa o iei pe cimpie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: blogosfera :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: sincer depaseste orice banc.....rad cu lacrimi mai ales la comentari :g vedeti in stanga si restul topicurilor si eu cred ca e farsa....ar fi prea de tot daca ar fi adevarat....dar totusi....Gradina e mare...gardul mic...deci mai stii? :pr isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: blogosfera TURBO MASTURBO!!! :ha: :ha: ....................................................................... :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: blogosfera "Li se umfl? ochii ?i li se strâmb? b?rb??ia. "-- :ha: :ha: :ha: si nu stie tot....... :ha: :ha: :ha: cica i-ti creste par in palma.... :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: blogosfera :ha: :ha: :ha: bai deci supertare blogul ala........mor de ras :ha: :ha: :ha: mi-a sarit somnu :ha: ia auzi ce scrie aici: ".....se împreuneze animalic, pe la ma?ul gros, facând-o pe M?icu?a Domnului s? plâng?....." :ha: :ha: :ha: nu mai pot :ha: :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: blogosfera "......................... Cei ce-?i necinstesc corpul prin malahie au parte de urm?toarele consecin?e fizice: # Îng?lbenesc. # Le sl?be?te stomacul, ficatul, r?runchii ?i bojocii. .............................. # Cump?r? toate albumele forma?iei Holograf." :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Nu mai pooot! Ma doare stomacul! PS. Va place Holograf?.... :ha: :ha: :ha: sop, ai grija cu stomacul... :ha: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: blogosfera va readuc in fata una din cele mai tari topicuri....urmariti mesajul si o sa va spargeti de ras.... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: blogosfera :grin: * Dau în orbul g?inilor. Deci e adevarat...? :cr :hl :ang2 :ha: :ha: :ha: :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: blogosfera hai frate ca-i la misto, scrie in josul paginii "acest blog este un pamflet..." in orice caz, e absolut bestial! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: blogosfera :ypu Doamne-ajuta. :al Deci n-o sa orbesc. :gr1 Merci ca m-ai linistit. :h5 :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: blogosfera Cred ca e blog-ul lui Chuck Noris care incearca sa isi zapaceasca dusmanii... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate