cosma Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Am un XJ din '92, 2.5i multipunct si am probleme cu vibrochenul. Sunt interesat daca mai gasesc tipul acesta de motor si la alte marci de auto. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Motorul 2.5i multipunct de pe XJ se gaseste pe alte auto? Pe YJ-urile din aceeasi perioada ('92-'97). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Motorul 2.5i multipunct de pe XJ se gaseste pe alte auto? Pe YJ-urile din aceeasi perioada ('92-'97). Multumesc de raspuns, dar ma refer la alte marci (renault, peugeot, mercedes....). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Motorul 2.5i multipunct de pe XJ se gaseste pe alte auto? Nu prea cred. Motorul ala a fost cread de AMC pentru Jeep (initial a fost pus pe CJ7, cred, cu carburator, dupa care s-a trecut la injectia monopunct si la cea multipunct). Nu este un motor "implantat", ca dieselul de 2.1, care este de origine Renault (si se putea gasi pe o multime de Renaulturi, pe XJ si pe Volvo 440). Cu toate acestea, se pare ca, dupa ce AMC a fost preluat de Chrysler, motorul a fost folosit cativa ani si pe Dodge Dakota. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Motorul 2.5i multipunct de pe XJ se gaseste pe alte auto? Multumesc pentru informatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate