Vizitator Spiru Mihai Andrei Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Buna seara,ma numesc Spiru Mihai Andrei,am 20 sunt student la psihologie in constanta,din pacate desi lucrez,studentia si sumele de bani consistente :ha: "nu se cunoaste intre ele",asa ca inca nu imi permit o masina personala(ma multumesc cu cielo al tatei la urgente),dar sper cu timpul acest aspect sa se schimbe :grin: .Sunt pasionat de masini,motociclete,arme,etc dar sunt foarte atras de masinile pentru off road,asa ca acest forum mi-a oferit raspunsul la foarte multe intrebari de ordin tehnic cat si istoric,o sa casc ochisorii si urechile in continuare la posturile d-voastra si sper sa invat cat mai multe. O seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! Bine ai venit Andrei in :cl Nu uita te rog sa iti completezi locatia la profil :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :cl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W Daca vineri esti in CT, 4X4 ne intilnim la Colonade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! bine ai venit !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Spiru Mihai Andrei Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! multumesc MORSA,dar vineri seara plec acasa la parinti(com perisoru jud calarasi DN3 A) dupa doua luni jumate,dar cu alta ocazie sigur:sr ,ms inca odata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! Bine ai venit :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! Salutare si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! Bine ai venit in club! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W in :cl :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W in :cl :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :cl Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W in :cl si te asteptam in viitorul apropiat (iti urez) sa ne prezinti noul acaret....! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! Bun venit in :cl :h5 :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: BUNA SEARA si bine v-am gasit! :W :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate