Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

G13ba

yknot

Postări Recomandate

Intrebare pentru cunoscatori: merge pus pe un samurai din '91 care a fost echipat 1.3 injectie, un motor de swift 1.3 tot injectie? senzorii sunt aceiasi?... se "pupa" cu calculatorul samuraiului?

Codul motor samurai g13ba identic si la cel de swift. Singura diferenta sesizata de mine este delcoul pus in lung la swift. Motorul este de pe un swift 4x4 cica. Are si cutia de viteze.

4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: G13ba

G13BA sunt motoare tip euro 2, cel putin cel pe care il am eu pe Samurai si care echipeaza astfel de masini. Dupa foto sunt identice . Ca sa modifici poztia delcoului sigur gasesti la dezmembrari piesa de legatura. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Salut,

asa cum am vorbit la tel, am si eu un motor G13B care vreau sa-l pun pe un Samurai.

Am studiat si eu chestia cu delcoul, si am gasit varianta descrisa in linkul de mai jos, cu distribuitor de Mazda 323 GTX 1989.

http://bbs.zuwharrie.com/content?topic=82194.0

Nu stiu daca axul cu came de pe G13B sau BA permite adaptarea delcoului cotit de Samurai.

Mai sapam.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

si al meu e G16AS, din '97 injectie monopunct, mi s-a spus ca euro 2 oare asa sa fie?

Si eu am o Vitara din '96 motor G16A care a iesit la RAR euro 2. Taxa de inmatriculare cu deprecierea de rigoare 400euro (la cursul de 3,7ron)! :T

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare