Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Electronist in Bucuresti?

ampopa

Postări Recomandate

Stie cineva un electronist bun in Bucuresti, sa se uite la CD-playerul masinii?

De cand am luat masina, pana acum, nu am incercat sa ascult nici un CD (in general merg pe radio). Cand am pus un CD - surpriza! Mesaj "Err". Am incercat si alte CD-uri (originale sau "facute") si, degeaba. Am bagat si un CD de curatat lentilele si tot degeaba.

As vrea, totusi, sa pastrez aparatul masinii (desi nu suna extraordinar - probabil nici difuzoarele nu sunt extraordinare, insa la cat de zgomotoasa este - mai ales cu soft-top si cauciucuri de teren, nici nu-mi trebuie cine stie ce HK sau Infinity etc).

Multumesc anticipat.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Electronist in Bucuresti?

Si pe mine m-ar interesa, am aproximativ aceeasi problema.

CD-Player-ul masinii (Mitsubishi Pajero 3200 DiD 2002) merge doar cu CD-uri originale, la cele scrise pe calculator da eroare. Mai da eroare din cand in cand si la cele originale.

E drept ca inca nu am apucat sa il curat cu un cd de curatare, dar o sa o fac si p'asta sa vad ce si cum.

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

E recomandat sa uiti de CD de curatare , ala mai mult strica decit repara .

Praful depus pe lentila va fi precum smirghelul cind il invirte discul

Incearca cu un spray cu aer comprimat

Link spre comentariu

Daca ati bagat masinile pe offroad partea mecanica la CD care e destul de sensibila la vibratii si socuri s-ar putea sa se fi dus. Eu mi-am luat la cotet un SD Player la care dispare problema asta.

Va salut !

Link spre comentariu

Domnilor intr-o epoca de "blustusuri" va complicati prea mult! :grin: Eu modulator FM = 10-20 euro! Si reparatia se face in doar doua secunde la primul magazin de electronice! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Da, e o idee...

Poate imi iau Nokia N91 sau N900, nu mai retin care era ala cu emitator de fm.

:)

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche
Link spre comentariu

Cu modulatorul de fm calitatea sunetului lasa de dorit.e mai simplu cu un CD-player nou care sa fie dotat si cu usb reader in care sa infigi stickul plin cu multi gb de muzica.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pentru iesiri cu noroi, praf si umezeala, cea mai sfanta ramane caseta. Daca bagi un crom sau un metal, mai dai si clasa la cd si mp3, singura chestie e ca tre sa derulezi.. Referitor la problema din topic, mai mult ca sigur ca treaba se rezolva cu un curatat de lentila, doar ca treaba asta trebuie facuta by hand si nu cu cd de curatare si alte porcarii de genul. Acuma depinde ce tip de bloc optic are jucaria, la unele praful ajunge si pe fata cealalta a lentilei si interventia e muuult mai complicata. La unele exista si un reglaj pt intensitatea razei laser (care se diminueaza in timp), dar nu recomand sa experimentati astfel de treburi fara a cunoaste exact aparatul, ca puteti deregla iremediabil tracking-ul sau focalizarea. Daca nu si nu.. ramane varianta modulatorului.

Link spre comentariu

O sa incerc sa desfac CD-ul uichendul asta (nu stiu daca ma bag sa-i curat si lentila, insa macar sa-l desfac din bord) si vedem mai depart (cred ca o sa incerc sa merg la baietii recomandati de Goganu).

@ marius - ce sa-i fac, daca asa l-a pus fabricantul (cu CD)? Sunt de acord cu tine ca la cat praf "mananca" masina asta, bu este cea mai fericita idee, insa incerc si eu sa ii pastrez interiorul cat de cat cum l-a facut americanu' (dimensiunea radioului nu este standard - este 1.5 DIN, adica o data si jumatate cat un casetofon standard, plus ca, asa cum este motat cel original este greu de scos - a se citi ciordit - pe cand unul "after-market" se scoate mult mai usor - chiar daca e cu fata detasabila, tot se fura, mai ales daca e intr-o decapotabila).

Asa ca... va tin la curent. Daca mai stiti vreun alt electronist prin Bucuresti, dat de veste (oricum cred ca e un topic util pentru toata lumea).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

......cum intri pe vatra luminoasa dinspre sos iancului prima la dreapta in spatele blocului este un atelier la subsolul blocului........baiat valabil si veki in sistem :h5

Fost, vazut, placut. Acum merge si CD-ul (a avut nevoie de curatare). Super, baietii.

Multzam fain, Gogane (daca reuseam sa ajung la Luana, dadeam o palinca, asa, ramane pe data viitoare).

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare