plummer Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Pentru ca topicul cu "Tara lu` Mazare" era subiect Tabu :grin: pt unii din colegii/prietenii nostrii , am decis sa deschidem un nou topic despre intalnirea de Vineri seara . Aici se va discuta STRICT despre intalnirea de vineri seara , comentarii generale . Alte probleme , iesiri in aer liber etc , vor avea topic separat pt a nu deranja pe nimeni. Asemenea celor din Club 4x4 Brasov , acesta va fi topicul nostru , al celor de la malul marii :grin: :bannana PS : Diseara dupa 19:30 ne vedem la Colonadelor :grin: :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Serban mi-a trimis mesaj ca nu poate sa ajunga in seara asta. Mie doar ce mi-a sosit troliul de la Calinvas si diseara ma si duc sa studies problema...asa ca si eu sunt absent :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... iar eu am citit tarziu............... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Poti veni miine la VADU :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Poti veni miine la VADU :h5 sorry maine ies pe mare cu 2x2 vele, nu stiu cand o sa mai am vreme buna. Daca mai sunteti pe la 5, vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Cred ca pleaca baietii spre casa atunci...Distractie placuta si vint din pupa! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... ce faceti copii, no more intalniri ?!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Dupa 19:30 prezent :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Absent :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... nici eu nu sunt in oras :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Eu vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Intalniri/Discutii/ Diverse - la Malul Marii ... Am propus un topic pentru plimbari prin Dobrogea: viewtopic.php?f=38&t=11952 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate