SamuraiBZ Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Stie cineva pe unde este senzorul de temperatura. Deoarece in bord la inclinometru am tot timpul -E (sa zicem minus 3). Si am inteles de la fostul proprietar ca s-a busit senzorul dar nu stie unde e. Ma puteti ajuta cu locatia? Si 2 daca mai are cineva kzj95 sa-mi faca si mie o poza la panoul cu sigurante si la explicatiile lor de pe capac(ma refer la cele din interior). Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Help Stie cineva pe unde este senzorul de temperatura. Deoarece in bord la inclinometru am tot timpul -E (sa zicem minus 3). Si am inteles de la fostul proprietar ca s-a busit senzorul dar nu stie unde e. Ma puteti ajuta cu locatia? Si 2 daca mai are cineva kzj95 sa-mi faca si mie o poza la panoul cu sigurante si la explicatiile lor de pe capac(ma refer la cele din interior). Multumesc. Senzorul se afla in protectia rotii din stanga fata -spre bara -arata ca un contact cu un mot. Dai jos plasticul stg fata -de deasupra rotii si-l gasesti Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Help multumesc. il caut miine dimineata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate