prislopan Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: overfendere vitara Asa ai luat masina sau le-ai cumparat de undeva? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: overfendere vitara Asa am luat masina din Germania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: overfendere vitara la 275 nu tre sa iti faci griji in teren.....ca se distrug overfenderele :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: overfendere vitara am gasit ceva pt masinile noastre dar sincer nu stiu sa comand. daca are cineva vreo idee poate ............. http://shop.traction4x4.it/product.php? ... tpointer=2 OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: overfendere vitara pe mine m-ar interesa niste overfendere ca astea :grin: : astea sunt ceva gen Bushwalker.... dar din pacate sunt doar de "discoteca" ... sunt proaste rau si se rup/sparg instand... plus ca mai costa si mult.... am montat cateva seturi anul asta pe diverse masini...pana m-am apucat sa-mi sfatuiesc prietenii sa nu mai dea banii pe astea daca vor sa iasa cu masinile in teren ( la Jeep costa cca 1100 euro / setul de 4 )... si se rup instant: exemple ca tot ii cunoasteti: Filip, Hemi, eu .... viewtopic.php?f=57&t=12264 noi am gasit astea, care sunt si flexibile... o sa aducem in cantitate mare spre sfarsitul lunii noiembrie, doacamdata facem inscrieri pentru doritori. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: overfendere vitara Investighez si daca se pot face si snorkeluri (sami si vitara). Ati fi interesati? Snorkelele de vitara le-am gasit.... :) 600-650 RON / bucata cu toate accesoriile aferente ( sunt cele de Mitsubishi V31/V32/V33 ) viewtopic.php?f=57&t=12240 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: overfendere vitara unde?.,,,vreau si eu! da-mi tel. tau si te sun! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: overfendere vitara dupa ce facem matritele si primele cateva seturi de overfendere, ne apucam de investigat despre snorkels. aici sunt curios daca putem face ceva frumos si practic, sa nu arate ca o teava de pWc pusa pe masina. cum avea un prieten comun...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: overfendere vitara Nu s-a mai postat de mult pe aici . Am un prieten care vrea pt. o Vitara niste overfendere gen Wrangler . Face cineva ? Sau macar un vanzator ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate