Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

overfendere vitara

givanel

Postări Recomandate

sunt in discutii cu cineva in ideea daca putem face din fibra overfendere pt vitara. avand in vedere ca noi sunt destul de piperate ca pret (200+ eur), ma gandeam ca poate (si sigur) se fac mai ieftin. Credeti ca va intereseaza? Ma gandeam sa fac un survey, sa vad daca merita sa il pun pe om la treaba.

Ma gandesc ca daca le scoatem la jumatate din pretul celor noi, la aceeasi calitate (poate mai solide un pic) se gasesc doritori.

In seara asta vorbesc, matritele se vor face dupa cele ale mele (1991 cabrio vitara) presupun ca se potrivesc si la cele metal top sau 4 usi. Va voi tine la curent.

Investighez si daca se pot face si snorkeluri (sami si vitara).

Ati fi interesati?

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: overfendere vitara

Salutare!

Daca arata ca si cele originale m-ar interesa si pe mine. Stiu ca prinde rugina sub ele, dar arata mult mai bine cu ele. Am un prieten care are tot o vitara alba cu overfandere si le-am pus una pe langa alta sa vedem diferenta (a mea e neagra) si a lui arata mult mai bine parca e mai lata si cu rotile alea 255/60/15 e o nebunie. Poate pui niste poze sa le vedem si noi cand sunt gata. Sunt sigur ca se vor gasi si alti doritori.

Link spre comentariu

am vorbit, si se pot face. o sa facem 1 set, sa vedem costuri, timp etc si le fac poze.

s-ar putea sa se faca si snorkels, tre sa mai investigheze un pic, din lipsa de model. poate inventam noi unul :)

Link spre comentariu

Overfenderele din imagine sunt foarte utile cand mergi cu masina pe bulevard la agatat, da foarte bine pe masina :grin: dar in teren sunt inutile. Cine a iesit cu mine pe vremea cand le aveam montate poate sa confirme... ca la fiecare km mai gaseau in urma mea cate o bucata din ele sau le pierdeam cu totul. Daca va intereseaza, la mine zac degeaba mai am vre-o 2 90% intregi si unul facut zdrente, vi le dau cu cea mai mare placere eu m-am saturat sa tot repar la ele :f2. Urmeaza zilele astea sa ma apuc sa-mi montez "overfendere" din cauciuc, sunt sfante.

Samurai SJ413-87

KingQuad 700 -07

Link spre comentariu

Daca nu ne da un raspuns favorabil si cumsecade la bani, o sa-i o propunere de gen unuia care lucreaza in fibra in zona mea.

Amicul meu a lucrat mult in fibra, la un atelier de tuning din UK, facea body kitts customizate, el fiind oarecum artist (a terminat Tonitza in Buc acum ceva vreme). Ii place sa faca tot timpul lucruri noi si interesante, sunt convins ca pretul va fi ok. Ce ma incanta pe mine este ca i-a placut ideea cu snorkelul. Mi se pare f mult 4-500 eur unul Safari, intr-adevar este frumos, etc... dar daca se va scoate o varianta budget si oarecum aratoasa si practica, cred ca vor fi multi fericiti (din cei ce isi doresc unul). Daca se va face, primul va fi pt un Sami ce este in reconditionare capitala in momentul asta. Facem teste pe el :)

Link spre comentariu

Ideea este ca atat, la overfendere cat si la snorkele, nu merita facute din fibra pt ca in teren se sparg foarte usor. Eu va recomand overfendere de cauciuc sau din banda trasportoare sau cele stock din tabla sunt sfinte : s-au indoit, le dai jos le aplici cateva ciocane si o vopsea si le-ai pus la loc :h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Ideea este ca atat, la overfendere cat si la snorkele, nu merita facute din fibra pt ca in teren se sparg foarte usor. Eu va recomand overfendere de cauciuc sau din banda trasportoare sau cele stock din tabla sunt sfinte : s-au indoit, le dai jos le aplici cateva ciocane si o vopsea si le-ai pus la loc :h5

overfendere stock de tabla la samurai, da... dar la vitara sunt de plastic.

Link spre comentariu

Overfenderele din imagine sunt foarte utile cand mergi cu masina pe bulevard la agatat, da foarte bine pe masina :grin: dar in teren sunt inutile. Cine a iesit cu mine pe vremea cand le aveam montate poate sa confirme... ca la fiecare km mai gaseau in urma mea cate o bucata din ele sau le pierdeam cu totul. Daca va intereseaza, la mine zac degeaba mai am vre-o 2 90% intregi si unul facut zdrente, vi le dau cu cea mai mare placere eu m-am saturat sa tot repar la ele :f2. Urmeaza zilele astea sa ma apuc sa-mi montez "overfendere" din cauciuc, sunt sfante.

ma intereseaza si pe mine varianta CAUCIUC. poate ma lumineaza cineva cum sa le fac, din ce sa la fac si cum sa le prind.

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Uite aici una din cele mai aratoase variante gasite de mine. Tot aici gasesti si instructiuni de montaj :h5

http://www.mymudbusters.com/install.pdf

L.E.: Am uitat sa trec pretul! 279,95$ + transport. Deci, fuguta la balastiere cu doua sticle de cognac si gata overfenderele...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Cele mai bine arata pe masina Bushwachers-urile.

Cele originale sunt fabricate dintr-un fel de cauciuc mai dur, f rezistent am vazut pe un Samurai in Germania, practic si daca culci masina pe o parte nu au de suferit.

Cele din fibra...datorita dimensiunilor mari sunt f casante si le cam pierzi in padure...spun asta pentru ca are asa ceva un prieten bun pe masina.

Depinde ce vrei sa faci cu masina...

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

deci....vreau 4 bucati pentru Vitara mea....sunt dispus sa platesc si un avans!

Cind preconizati montarea pe masina mea? Vb f.f.f.f.f.f serios!

nu este nevoie de avans. vroiam doar sa vad daca merita sa munceasca omul, faceam un studiu daca ar merge. se pare ca da. va voi tine la curent.

repet, cele de cauciuc merg pt Sammy, nu pt Vitara. eu ziceam de matrita de vitara.

Link spre comentariu

cum ziceam,daca poate sa faca din acelea late cum era prezentata in poza de la prima pagina atunci ma intere si pe mine

cum erau cele late din prima poza erau pe un samurake. vrei tot la fel de late dar pt vitara? presupun ca poate sa lucreze pe cele originale si sa faca matrita mai lata. voi intreba. maine pleaca cele de pe masina mea sa se apuce de matrita. i-am comunicat despre varianta de cauciuc, trebuie sa investigheze sa vedem despre ce material este vorba mai exact.

dar sa o luam cu pasi marunti, o sa facem primul set de overfendere originale de vitara si sa vedem produsul finit, durata de executie, costuri, volum de produse pe care poate sa le livreze in timpul x, etc. eu am sentimentul ca raportul calitate / pret va iesi favorabil.

dupa ce facem matritele si primele cateva seturi de overfendere, ne apucam de investigat despre snorkels. aici sunt curios daca putem face ceva frumos si practic, sa nu arate ca o teava de pWc pusa pe masina.

va voi tine la curent.

Link spre comentariu

da de acele late dar sa fie pentru vitara dar daca se poate sa fie si prinderea la fel ca la cel din poza,eu sunt dispus sa imi gauresc aripa spate si sa prin overfenderul pe aripa cu suruburi

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

da de acele late dar sa fie pentru vitara dar daca se poate sa fie si prinderea la fel ca la cel din poza,eu sunt dispus sa imi gauresc aripa spate si sa prin overfenderul pe aripa cu suruburi

SUBSCRIU.....ma treci si pe mine pe lista!

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare