Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero Pinin-probleme cu displayul???

Vizitator Laurr

Postări Recomandate

Re: Pajero Pinin-probleme cu displayul???

am si eu un obd2 din asta dar nu il pot conecta cu ecu .am instalat cd-ul care il insoteste,am instalat torqe de pe net dar la pinin nu merge.la skoda si chevrolet merge.

poti sa-mi spui si mie cum ai reusit sa-l faci sa comunice cu ecu?

multumesc!

la 1,8 nu merge.asa patesc si eu telefonul se conecteaza dar la ECU nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Eu am rezolvat pt scurt timp cu ciocan de lipit clasic... dupa un timp a revenit problema. Am umblat pe la cateva service-uri gsm, "nu ma bag boss", pt ca ei probabil stiu doar sa demonteze si sa schimbe placile cu totul. Trebuie gasit un meserias bun, nu schimbatori de piese.

Intr-un final a ajuns la o intreprindere care cu asa ceva se ocupa (electronica, lipituri fine etc), printr-un prieten. A venit inapoi reparat 99%, inca mai avea un coltisor cu problema, desi cica pe aparatul de verificat lipiturile erau perfecte. Mi-am dat seama ca problema e si pe partea cu display-ul, nu doar la placa... am incalzit lamelele din zona respectiva si am mai rezolvat o parte. Acum doar la prima cifra din stanga mai e putin defect...

• Like 1
Link spre comentariu

intrebare...daca nu am casetofonul original montat , poate influenta displayul , ideea e ca nu merge deloc

Doar nu mai afiseaza info despre muzica/radio. Si nu mai ai butonul de schimbat info despre consum.

Daca nu se aprinde deloc, deloc, vezi siguranta... e in panoul din interior, nu mai retin exact care dar e albastra (15A). Umbland de mai multe ori la display, am mai si ars-o de cateva ori...

• Like 1
Link spre comentariu

Panoul de sigurante e sub butoanele de ceata, reglaj faruri etc. In spatele sertarasului ala mic... si siguranta era undeva prin centrul panoului

ms mult. nu am vazut ca ai raspuns , l-am identificat singur si intradevar siguranta era arsa, se pare ca displayul nu are nimic, singurul inconvenient este ca nu am casetofonul original si nu pot modifica afisasul, e blocat acum pe consumul mediu. ms mult inca o data

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Re: Pajero Pinin-probleme cu displayul???

Nu stiu prea multe despre partea electrica la mașină. Tot ce te pot sfatui e sa intri AICI și să pui o întrebare. E o comunitate mai mare de deținători de Pajero Pinin.

Succes! :h5

Mersi mult,am intrat pe site-ul recomandat,dar e mai ok aici,zic eu.Nu am rezolvat problema,circul asa,si mai nou,ceasul o ia razna cand vrea el.E ceva cu display-ul si nu am nici radio-cd original ca sa pot face unele setari.Deocamdata astept,poate fac rost de un cd player original si o sa merg la un electrician auto sa ma rezolve daca nu gasesc un raspuns aici.Aaa,am uitat,de o saptamana ramane si ABS-ul aprins in bord,totul e minunat:tk:10

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare