dalmatianul Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Arcuri elicoidale imi dau si eu cu parerea nu am suficienta experienta in domeniu dar stiu ca masinile care au foi de arc sunt mai stabile la inclinatiile laterale fata de elicoidale parerea mea si ma tot intreb oare de ce constructorul a ales aceasta varianta pt ca la vremea respectiva putea linistit sa o faca pe elicoidale in legatura cu ruperea arcurilor cred ca depinde de cel de la volan eventual pt siguranta lor trebuie suplimentate cu inca o foaie de arc care sa ajunga pina sub urechea de la cercei iar foaia de arc la virf trebuie sa fie facuta in forma de litera v atunci absoarbe din soc este o parere personala daca gresesc va rog sa am corectati suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Arcuri elicoidale Suzuki Samurai a fost inspirat de Jeep la vremea aceea Jeep-ul folosind lamelare. Exista si Suzuki Samurai pe elicoidale, dar nu sunt asa fiabile. Adikamikaze eu nu apar pe nimeni, nu stiu ce sa zic, eu nu am avut probleme cu Bogdan. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate