Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 94. inapoi la garajul cu surprize

mcbun2

Postări Recomandate

salut frumosilor kiparosilor.

intru rar ca ma omoara serviciu si copiii din batatura da ma bucur sa va vaz sanotosi din nou. acaretu meu cel ultra modificat mai primeste ceva acum. diferential blocabil eaton e locker electric, rapoarte 4.88, si rulment noi prin punti. ii mai fac si un esapament nou ca actualul e mucit rau di tat. interventia incerc sa o fac tot la domiciliu conjugal si sper sa iasa ca lucru la diferentiale pare cam ceasornicarie. incep lucratura cam in 2 saptamani si promit sa viu cu poze in detaliu. piesele le am luat direct de pe quadratec ca de obicei. eatonul inlocuieste un autoblocant detroit locker pe fata care s-a dovedit mai mult decat util cu mentiunea, bineinteles, ca nu am directie deloc :))) cand e cuplat. da pe drept e miraculos. pe spate ramane tot detroit locker autoblocant cu care m am obisnuit de minune. rapoartele de 4.88 le inlocuiesc pe cele standard 3.57 de pe dana 30 si 35. sper ca schimbul asta sa o faca si mai buna in off road si chiar si on road. eu am motorul de 2 jumate benzina pe ea (m am zgascit la impozite....) si e cam amarat saracu da merge cat de cat. la sosea insa intr a 4 a si a cinci a moare de tot si consuma cat centrala de la rovinari :)))) sa vedem...

ca de obicei inainte de a ma apuca de lucru am stat si am goagalit de m a luat draq si am citit si studiat. acu sa vaz ce iese.

buna sa va fie inima

mcbun2

mcbun2

jeep cherokee xj 1994 de tarla

nissan pathfinder 2007 de orash

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee 94. inapoi la garajul cu surprize

salut omule cu surprize :)

chiar ai putut merge cu motorul asta cu rapoartele de 4.88 ? Eu stiu ca la mine sunt de 4.11 si d-abia ma tin dupa dacii la 130-140km/h si am acelasi motor.

curios ?!

Succes la reparatii, apropos, in ce zona e garajul ? as trage si eu un ochi la ce faci daca se poate .

Numai bine !!!

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

pai tocmai ca nu pot. cu actualele rapoarte (3.57) moare saracu. 1 2 si 3 merge bine. problema e cand bagi 4 ca de cinci nici nu se mai pune problema. nu mai are putere sa traga si moare incet incet. viteza max in actuala configuratie este 107 la vale si cu vant din pupa. nici vb de 130 sau 140. asta era pe vremuri cu suspensia si rotile stoc. atunci mergea lejer cu 160.

garajul e acasa in pipera. esti bine venit atat tu cat si orice alt pasionat de meshtereala. sa nu iti imaginezi ca gasesti vreun service la mine. dar in esenta am tot ce imi trebuie ca sa operez xj ul. povestea lui a fost postata pe 4x4mania si la vremea lui topicul a avut record de vizionari fata de orice alt topic. am pus atunci poze si descrieri ale operatiunilor destul de detaliate. am schimbat suspensii, frane, directia, cruci, pivoti, pus troliu si bara, portbagaj, overfendere, xenoane, proiectoare, autoblocante fata spate, terosonat, gresat, bibilit tot. a durat vreo 4 luni asa, lejer, seara la o bere pe menghina. pt mine a fost o relaxare si o oincantare sa mesteresc. am fost si la cateva openuri cu el. am luat si un incredibil loc 2 (ca erau toyote si sugiukiuri pe acolo...). pana acum nu l am rupt nici o data dar recunosc ca nici nu i am testat limitele. initial am luat o sa ma duc la vanatoare cu ea, asa cum era. masina e din 95 si nu aveam strangeri de inima sa o fac muci prin noroaie si sa o umplu de mizerie. intr o zi m am gandit sa o inaltz putin. si asta a fost inceputul. m a pus draq si m am uitat pe forumuri si de aici inainte am taiat in carne vie. si la masina si la portofel. cred ca luam o toyota bunicica de banii care i am bagat. da nu merita. parol. sic!!! ca d-aia zice lumea ca mi am luat jeep toyota si nu toyota jeep. :)) sa vezi acu injuraturi ce capat..... da le accept ca stiu sigur ca vor fi spuse cu prietenie.

mcbun2

mcbun2

Link spre comentariu

pai tocmai ca nu pot. cu actualele rapoarte (3.57) moare saracu. 1 2 si 3 merge bine. problema e cand bagi 4 ca de cinci nici nu se mai pune problema. nu mai are putere sa traga si moare incet incet. viteza max in actuala configuratie este 107 la vale si cu vant din pupa. nici vb de 130 sau 140. asta era pe vremuri cu suspensia si rotile stoc. atunci mergea lejer cu 160.

Din rapoarte e problema cu consumul, lipsa de putere si viteza mica. In momentul in care pui cauciucuri mai mari trebuie sa modifici rapoartele.

Eu zic ca o sa se schimbe in bine :h5

Ce cauciucuri ai acum pe el ?

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

garajul e acasa in pipera. esti bine venit atat tu cat si orice alt pasionat de meshtereala. sa nu iti imaginezi ca gasesti vreun service la mine. dar in esenta am tot ce imi trebuie ca sa operez xj ul. povestea lui a fost postata pe 4x4mania si la vremea lui topicul a avut record de vizionari fata de orice alt topic. am pus atunci poze si descrieri ale operatiunilor destul de detaliate. am schimbat suspensii, frane, directia, cruci, pivoti, pus troliu si bara, portbagaj, overfendere, xenoane, proiectoare, autoblocante fata spate, terosonat, gresat, bibilit tot. a durat vreo 4 luni asa, lejer, seara la o bere pe menghina. pt mine a fost o relaxare si o oincantare sa mesteresc. am fost si la cateva openuri cu el. am luat si un incredibil loc 2 (ca erau toyote si sugiukiuri pe acolo...). pana acum nu l am rupt nici o data dar recunosc ca nici nu i am testat limitele. initial am luat o sa ma duc la vanatoare cu ea, asa cum era. masina e din 95 si nu aveam strangeri de inima sa o fac muci prin noroaie si sa o umplu de mizerie. intr o zi m am gandit sa o inaltz putin. si asta a fost inceputul. m a pus draq si m am uitat pe forumuri si de aici inainte am taiat in carne vie. si la masina si la portofel. cred ca luam o toyota bunicica de banii care i am bagat. da nu merita. parol. sic!!! ca d-aia zice lumea ca mi am luat jeep toyota si nu toyota jeep. :)) sa vezi acu injuraturi ce capat..... da le accept ca stiu sigur ca vor fi spuse cu prietenie.

mcbun2

:h5 NOROC partner ..cand mai bagam un concurs, acu ca am Pa'Trol 4.2D?

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

am 33 uri pe el acum.

salut partner. il pregatesc si apoi mai merg la concursuri. din pacate timpul ma omoara. de fiecare data cand e vreo intalnire si vad ca nu pot ajunge imi curg balele si ma roade sufletu'

mcbun2

Link spre comentariu

am 33 uri pe el acum.

salut partner. il pregatesc si apoi mai merg la concursuri. din pacate timpul ma omoara. de fiecare data cand e vreo intalnire si vad ca nu pot ajunge imi curg balele si ma roade sufletu'

se justifica rapoartele in cazul asta, dai un PM daca te mai duci la vreo iesire sper sa imi rezolv si eu masina pana atunci ca sta troliu in cutie de ceva vreme

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare