Vizitator Artax Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Picture-175.jpg[/attachment:1z7bv96g]Buna. Sunt un membru nou din Cluj-Napoca si Dej. Vitara , 1995, 1.6, 98 Cp., 5 usi. Atasez cateva fotografii din ziua cand am adus-o acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Salut si bine ai venit in :cl si sa ne vedem bine si sanatosi. :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara salutare si bine ai venit in :cl si sa ne vedem la iesiri,daca esti din cluj ce zici sa ne intalnim mai schimbam niste pareri,si daca iti place off roadul atunci esti bine venit la ori ce iesire de a noastra :W :cl suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara bine ca mai cumpara oamenii si vitare :banana :banana :banana sa ne inmultim si noi :h5 :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara :W in :cl :1 pt masina Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Bine ai venit in club :h5 :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Sa stapanesti sanatos agregatul ,daca sti cum sa o iei spune tot :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara bine ai venit in club! 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Bun venit, o vitara identica am avut si eu, s-o stapinesti sanatos, masina e super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Salutam, bine ai venit mai les ca esti si din zona. Care a fost pretul masinii, asta daca nu-i confidential. Urmeaza sa-mi achizitionez o masina asemanatoare pt motor si inca cateva parti si eram curios. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: nou membru Vitara Bun venit, o vitara identica am avut si eu, s-o stapinesti sanatos, masina e super! sa te tina cat mai mult eu am una identica o sa fi supermultumit de ea asteptam sa vedem ce mai vrei sa faci la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Artax Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Multumesc mult pentru urari si incurajari. In primul rand trebuie sa schimb cauciucuri, telescoape spate si sa repar pragurile (sunt ruginite). Apoi urmeaza sa o inmatriculez si sper sa o recunoasca euro 2 (desi scrie ca e euro2 am auzit ca pot face figuri...), apropo ce se poate face daca ei spun ca e euro 1? O zi frumoasa sa aveti cu totii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Bun venit! :W Vezi ca de obicei rugina iti face surprize mai mari decat pragurile la acest model de masina. Pregateste-te sufleteste cand o duci la tinighigiu si iti demonteaza de pe ea. Sa o folosesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Si fa operatiunea de tinichigerie cat de repede, nu amana treaba ca evolueaza. Dupa ce faci tinichigeria profi, nu vei mai avea treaba. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Bine ai venit! :W si spor la treaba (ca de...... stiu ce inseamna) :h5 Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_pit Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara :W vad ca apar tot mai multe Vitara. :bravo Suzuki Vitara Metal Top 1,6 8valve (onroad si offroad da' tot una e) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara :W :W :cl Sa ai noroc de ea :hi :hi A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara :W si felicitari pentru achizitie... OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: nou membru Vitara Bine ai venit! Utilajul este si el nou achizitionat? Dupa nr din poze asa pare Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Artax Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: nou membru Vitara Stie cineva in Cluj unde sunt dezmembrari si au piese de Vitara? Multumesc in prealabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: nou membru Vitara Sunal pe keske MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: nou membru Vitara nr 0727148810 keske MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate