ocsi22 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 stie cineva ce productie sunt telescoapele de culoare albastre inchis eu le am pe vitara TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki eu cred ca le ai calmini....dar nu scrie nimic pe ele ? :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki doar made in usa gravat in partea de jos TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki daca imi permiteti dar cele verzi de cine sunt facute? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki daca imi permiteti dar cele verzi de cine sunt facute? ...de ecologisti! da de "Green Peace" :ha: :ha: scuze de off-topic :off Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki E posibil sa fie Rancho, din cate stiu Calmini foloseste Rancho si fabrica prin SUA si Mexic, ale mele sunt fabricate in Mexic. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki Rancho - Calmini sunt albe, cu burduful albastru. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: telescop suzuki Alea verzi parca sunt de la ironman...cred :uameni 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: telescop suzuki Sunt Monroe - am cumparat si eu amortizoare de vitara sa le pun pe jimny dupa inaltare si exact cum descrii arata. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: telescop suzuki are chiar asa mare importanta culoarea sau producatorul? nu e mai important daca amortizeaza cum trebe ?! sint reconditionate na,si le-a vopsit omu' sa arate bine scuze dar mi se pare un topic aiurea 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: telescop suzuki are chiar asa mare importanta culoarea sau producatorul? nu e mai important daca amortizeaza cum trebe ?! sint reconditionate na,si le-a vopsit omu' sa arate bine scuze dar mi se pare un topic aiurea daca omul a intrebat inseamna ca pentru el este important!!!! Ti se pare aiurea nu-l citi - ignora-l!!!! Chiar trebuie sa dai cu parerea despre calitatea topicului - desi nu te-a intrebat nimeni!!!!!!!! Imi este lehamite deja de bagatori de seama care polueaza topicuri !!!!!!!! citeste aici poate te regasesti viewtopic.php?f=19&t=11462 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: telescop suzuki :g o poza cu buclucasul telescop ar rezolva problema :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: telescop suzuki :bravo Vitalies, trebuie sa mai faca si cineva ordine, atfel .... Omul nu a incalcat nici o regula, daca nu-ti place ceva ignora sau cauta pe alt forum. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: telescop suzuki am intrebat pt. ca sunt f.multumit de ele si vreau sa le recomand unui prieten,se comporta f.bine in teren si ce stiu sunt fabricate in USA. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: telescop suzuki Uite pe ebay amortizoarele tale. Am luat si eu pentru jimny din astea -= foarte bune ...si ieftine. monroe vitara Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: telescop suzuki imi pare bine ca le-am dat de urma pt.ca merita,multumesc de efort tuturor si in special lui vitalies TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate