alex24 Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Inca o Vitara Salut,ii sta foarte frumos acum,spor la modificari,am o intrebare ti-ai facut tu scutul s-au l-ai luat de undeva?daca l-ai facut tu imi poti da si mie masuratorile sau ceva schita sau daca l-ai luat de undeva,de unde?Mersi,Andrei Salut, Scutul l-am luat de la un fost membru al forumului si nu am dimensiunile.Oricum ca sa montezi scutul trebuie sa sudezi de sasiu o bara de 37CM (parca) iar daca nu te descurci foarte bine iti dai seama ce nenorociri poti face tocmai la sasiu.Cred ca mai bine vorbesti cu roly el are scuturi cu kit de prindere fara sa mai fie nevoie de sudura. Bafta! Suzuki Vitara '92 JLX - Automata 0765.934.745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiflp Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Inca o Vitara Salut,ok mersi am vazut si eu scuturile lui roly poate ca am sa fac un sacrificiu :) Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Inca o Vitara andrei, o precizare. Acela NU este un scut fabricat de mine! Eu nu mai fabric scuturi din 2 motive - material scump si calitatea fabricatiei lasa mult de dorit comparativ cu ce se poate importa. Eu vreau calitate si nu lucru facut in garaj! Lucru pe care se pare ca il vor si foarte multi dintre noi. Aia este o bucata de tabla groasa si indoita de 100 de tone. Sunt convins ca protejeaza bine, din punctul asta de vedere nu are nimeni ce comenta. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D.R.G Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Inca o Vitara Arata din ce in ce mai bine Vitara.Ce modificari mai vrei sa-i aduci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex24 Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Inca o Vitara Arata din ce in ce mai bine Vitara.Ce modificari mai vrei sa-i aduci? As vrea sa ii fac un roll cage exterior pe care sa montez in partea de sus niste proiectoare, dar stau sa ma gandesc bine ca as vrea sa o vand si sa trec la ceva mai hard cred ca la bugetul meu un patrol nu mai mult.Pana se mai incalzeste afara am timp Suzuki Vitara '92 JLX - Automata 0765.934.745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D.R.G Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Inca o Vitara Ii buna Vitara dar daca bugetul permite un Patrol go 4 it !!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Inca o Vitara Ii buna Vitara dar daca bugetul permite un Patrol go 4 it !!!:wink: daca bugetul permite un patrol atunci e cel mai bine o vitara modificata:ha::ha::ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 (editat) Re: Inca o Vitara Adame, tu esti un indragostit de Vitara, de asta spui asta. Amorezule! Dar stii ceva? Si eu as face la fel! :banana Editat Martie 6, 2011 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex24 Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Inca o Vitara Eu vreau pentru spatiul interior mare in special al portbagajului. Suzuki Vitara '92 JLX - Automata 0765.934.745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Inca o Vitara La Patrol in 2 usi castigi 10 cm la porbagaj o nimica toata. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Inca o Vitara Va salut! Eu am cumparat Vitara de la Alex24 acum 3 luni. I-am schimbat filtrele si uleiul, mai putin uleiul la cutie (este automata) pentru ca vreau sa schimb si filtrul la cutie. Ma poate ajuta cineva cu un filtru de cutie automata GM in trei trepte? Mai am o problema, am observat ca pierde lichid de frana pe la repartitor! Stie cineva se pot schimba garniturile la acest repartitor? Sau pot sa gasesc unul SH? Asa arata repartitorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Re: Inca o Vitara Va salut! Acum doua zile am fost si am montat GPL pe Vitara. Instalatie TOMASETO STAG 100 pentru injectie monopunct, pret 2045 lei (si 50 lei la baiatul care s-a ocupat de montaj-sa faca treaba buna), de care sunt multumit. Nu se simt pierderile de putere,trece automat pe gaz. La momentul de fata merita investitia tinanad cont ca 1 L de gaz este 3,05 lei iar benzina 6 lei. Am sa vad pe vitor cum se comporta. Numai bine! Editat Decembrie 21, 2012 de RONIN poze GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Inca o Vitara Va salut! Eu am cumparat Vitara de la Alex24 acum 3 luni. I-am schimbat filtrele si uleiul, mai putin uleiul la cutie (este automata) pentru ca vreau sa schimb si filtrul la cutie. Ma poate ajuta cineva cu un filtru de cutie automata GM in trei trepte? Mai am o problema, am observat ca pierde lichid de frana pe la repartitor! Stie cineva se pot schimba garniturile la acest repartitor? Sau pot sa gasesc unul SH? Asa arata repartitorul. [ATTACH=CONFIG]160405[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160406[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160407[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160408[/ATTACH] Am comandat repartitorul de la colegul PaulSB ,a sosit astazi, urmeaza sa il montez maine daca nu ploua sau ninge. Multumesc colegului PaulSB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Inca o Vitara Va salut! Astazi i-am schimbat repartitorul de frana, care vad ca nu pierde lichid. Intrebarea mea este : Cum se aeriseste repartitorul de frana? Mentionez faptul ca dupa ce am schimbat repartitorul l-am aerisit pe la aerisitorul sau si am aerisit si toate rotile, ocazie cu care am schimbat si lichidul de frana (lichid de frana Mobil DOT 3) si placutele de frana si am mai reglat si cablul de frana de mana (sabotii sunt in stare buna). Inainte sa schimb repartitorul pedala de frana tinea mai sus, iar acum tine mai jos! Mai trebuia sa reglez repartitorul din cele doua suruburi de reglaj? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Inca o Vitara buna alegere! de unde iei gaz cu 3,04? In Cluj sub 3,30 nu am gasit. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Inca o Vitara La noi era 3.05 iar acum este 3.07 lei. In Bucuresti si pe soseaua Bucuresti-Alexandria acelasi pret 3.07 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate