adrian_ppp Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Am ignorat ca nu e ceva care sa ma detanjeze ft rau, dar cand decelerez se aude o mica zornaiala , cat e motorul in sarcina nu e problema, nu se simte, nu se aude. La mai mult de 100 110 motorul face zomot cam mare ! Sa fie un tampon ? Ceva idei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Vibratie motor la decelerare vitara 16V Poate fi scutul slab sau toba, sau altceva pe sub masina... slab in prinderi.. :h5 sau sitele in toba...tobe.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Vibratie motor la decelerare vitara 16V Vibratia se simte la o anumita turatie (sau o mica plaja), sau e continua de la...3000 pana la 800 rot/min? Poate fi o vibratie pe evacuare, un tampon, un surub slabit. Eventual elementul elastic de pe evacuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Vibratie motor la decelerare vitara 16V Am patit la fel, galeria de evacuare ce coboara de la motor are un fel de scut pe ea, chiar inainte de imbinarea de sub podul pedalier... Scutul avea sudura dusa si intra in vibratie, mai ales cand lasam frana de motor.. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Vibratie motor la decelerare vitara 16V Am patit la fel, galeria de evacuare ce coboara de la motor are un fel de scut pe ea, chiar inainte de imbinarea de sub podul pedalier... Scutul avea sudura dusa si intra in vibratie, mai ales cand lasam frana de motor.. idem sorin mai sint si ceva tablite care tin placutele de frana,si alea pot sa zornaie dar din ce zici mai mult ca sigur e tabla de la toba 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate