gabitzu Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Cautand informatii despre Jimny, am dat peste LINK din pacate e in germana, si traducerea automata e cam pe langa. Eu am mai inteles cate ceva, ca mi-a mai tradus un coleg, dar cred poate e mai usor de inteles pt cineva care se pricepe la asta mai mult. Pt cine nu vrea sa deschida linkul: tipul obtine un raport echivalent 4.16 in T-case, combinand pinioane de la SJ410 si 413, si obtine un raport suspect d esimilar cu ceea ce se vinde ca si kit: 14% reductie in high si 88% reductie in Low. Eu nu stiu NIMIC despre asta, asa ca poate spun si eu o chestie depasita, dar mie mi s-a parut interesant. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 au si un nume...cutia de 410 i se spune babylobsteriar combinatia dintre ele..rocklobster. e si o varianta in engleza undeva... gata, am gasit http://www.geocities.com/Baja/Outback/3 ... bster.html :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate