samurake Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 puteti pune niste poze cu modele de bari de spate pt samurai,care sa protejeze stopurile sau cum sar putea face ceva ca sa nu mai sparg stopurile? ms astept ideile voastre slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: bara spate samurai Ia vezi asta iti place viewtopic.php?f=7&t=10047 :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: bara spate samurai la fostul meu Samu am montat alte stopuri pe usa iar jos am pus vreo trei modele de bara ,cred ca una mai am prin garaj cu tot cu prinderi pt ocheti parerea mea este indiferent ce bara pui daca are stopuri incorporate exista sansa sa le spargi ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurake Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: bara spate samurai la fostul meu Samu am montat alte stopuri pe usa iar jos am pus vreo trei modele de bara ,cred ca una mai am prin garaj cu tot cu prinderi pt ocheti parerea mea este indiferent ce bara pui daca are stopuri incorporate exista sansa sa le spargi nu mai ai ceva poze cu fostul tau sami? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: bara spate samurai asta este poza cu una dintre barile spate cred ca ultima ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate