winetou 007 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Doresc sa confectionez la strung Body Lift pentru un Nissan Patrol Y60 lung. Daca stie cineva dimensiunii exacte si materialul indicat. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Body Lift :h5 vezi ca am eu thread in care ai si poze, am folosit bara de 60 dintr-un otel ''ordinar'' , iti trebuiesc 8 distantoare de maxim 50 mm si apoi sa ai grija la maneta reductorului, racordul ce intra in rezervor si la mine s-au intins cam mult futunele ce intra in filtrul de motorina :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Body Lift :h5 viewtopic.php?f=11&t=10099 uite aici, revin cu lamuriri daca e cazul Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate