Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SAMURAI GERMANIA EURO 2 ?

Vizitator Alpin88

Postări Recomandate

Vizitator Alpin88

Salutare! Vreau sa-mi cumpar Samurai!

Am si eu o dilema..in legatura cu achizitia unui Samurai din germania.

Vreau sa stiu daca exista un cod motor pentru EURO 2 , sau daca in brief scrie EURO 2 cei de la RAR, il scot EURO2 sau ma trezesc cu vreo surpriza?

Multam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: SAMURAI GERMANIA EURO 2 ?

In primul rand , citeste Regulamentul Forumului si respecta-l. :rules

1. Completeaza-ti locatia in profil.

2. Fa-ti prezentarea in sectiunea dedicata.

3. Foloseste butonul de CAUTARE inainte de a posta. Mai sunt discutii despre acest subiect pe forum.

Link spre comentariu

mai bine iti cumperi unu de aici gata inmatriculat si scapi de probleme

sunt masini de vanzare chiar aici pe forum la preturi destul de bune si preparate pt off-road si stock

Suzuki
Link spre comentariu

Daca pe brieful german scrie explicit euro2, nu e2 sau d2, atunci aia de la rar nu prea mai au ce comenta.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Vizitator Alpin88

asta voiam sa stiu..daca scrie clar EURO2 pe brief..nu au cum sa o scoata non euro sau euro 1..nici euro 1 nu ar fi o problema..in fine..din cate am inteles codul motor tb sa fie 13gba mai exact.

Link spre comentariu

Solicita o copie dupa actele straine, cu ele te duci la rar, completezi o cerere de consultanta in vederea stabilirii normei de poluare, platesti 62 ron si in doua ore ai raspunsul oficial din partea lor, raspuns care este definitiv. Dupa ce faci cartea de identitate soliciti un certificat de depreciere care iti va injumatati taxa si gata.

P.S. Eu am G13BA din 1994 si a iesit Euro 1.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Nu prea e nimic ciudat. Norma de poluare a masinii depinde si de starea inginerului de RAR.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

sau de progamul pe care il acceseaza inginerul de al rar in care cica au seriile masinii din catalogul producatorului , iar in legatura cu scrisul ca este euro 2 in brif este pepsi varul meu a patit cu un mercedes s class in care scria euro 4 in brif facut pe numele lui si cei de la rar au spus ca este euro3 iar dupa multe contestatii si interventii l-au scos euro4 asa ca ei fac legea mare atentie la achizitie :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Ai dreptate!

Adevarul e ca masina mea a fost dusa la RAR de catre tipul de la care am cumparat-o si care se ocupa numai cu comertul de Samurai .

Cred ca ( mai mult ca sigur) avea pe cineva la RAR care il ajuta .

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

Nu va imbatati cu apa rece! Seriile sunt trimise la un server la Bucuresti si de acolo iese norma de poluare. Eu am solicitat raspunsul si celor de la Sf. Gheorghe si tot Euro 1 era si acolo :P . Problema mea a fost ca cel care a vandut masina, in anuntul de vanzare, a scris 07.1994 ca fiind prima inmatriculare si de fapt era 01.1994. Iar din cauza barierei lingvistice, eu nu am putut solicita copii dupa acte...asta e, invatatura de minte, a costat taxa 200 de euro in plus :P

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare