klinutzu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 salut, sunt proaspatul posesor al unui gc din 2004, 2,7 crd, care are 136.000 km. nu am gasit pe nicaieri ce anume trebuie schimbat si la ce nr de km pt acest tip de motor. la benzinare am gasit, dar pt diesel nu (curele, lanturi, filtre, etc) multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee salut, sunt proaspatul posesor al unui gc din 2004, 2,7 crd, care are 136.000 km. nu am gasit pe nicaieri ce anume trebuie schimbat si la ce nr de km pt acest tip de motor. la benzinare am gasit, dar pt diesel nu (curele, lanturi, filtre, etc) multumesc. ori te duci la reprezentanta, ori cauti la VM in italia .... caci CRD-urile sunt echipate cu motoare VM iar unele cu MB.... si din cate stiu sunt asamblate in Germania sau Austria. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee Mb -ul are motor pe lant.,,,ai scapat de schimbat distributia....... :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee multumesc pt raspunsuri; de unde stiu daca am mb sau vm? (cred ca e mb...) jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee multumesc pt raspunsuri; de unde stiu daca am mb sau vm? (cred ca e mb...) 3.1 era VM, 2.7 este MB. Eu i-as schimba tot ce se schimba in mod uzual (daca nu stii cum a fost intretinuta inainte): uleiuri (motor, cutie - mai ales daca este automata, grupuri, reductor), filtre, verificata uzura placutelor de frana si a discurilor, verifiact daca are pierderi de ulei si pe unde (simeringuri de schimbat), joc in articulatii, o diagnoza si .... s-o stapanesti sanatos. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee Motorul este sigur MB. Este bine sa schimbi toate lichidele. Eu le-am cumparat de la Tiriac auto (in spatele Romexpo), acolo au un departament de vanzari, mergi cu talonul masinii si poti cumpara ce doresti. Ai siguranta ca ce cumperi este recomandat de producator. Cat despre preturi sa sti ca sunt mai mici decat la alte firme care vand piese (crede-ma, in 4 ani am vizitat multe magazine). Lichidele m-au costat aproximativ 1300 lei, asta insemnand ulei motor, ulei cutie de viteze, ulei cutie transfer, ulei diferential fata, spate, aditiv antifrictiune diferential spate (obligatoriu), lichid servodirectie, lichid pompa frana si antigel. Va trebui schimbat si filtrul din cutia de viteze, filtrul ulei motor si filtrul de aer motor. Placutele de frana nu le cumpara de la Tiriac (cele originale Jeep costa aproximativ 1600 lei pentru fata si spate), mai bine mergi la Augsburg si cumperi placute recomandate de producator marca Lukas - costa aprox. 400 lei fata, spate. Mai dai 100 de lei sa o urce pe elevator si sa-ti spuna ce trebuie sa schimbi la articulatii. Daca ai de gand sa ti masina mai mult de 3 ani este bine sa schimbi cele enumerate mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee multumesc frumos pt sfaturi! jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee Vezi ca este Bannerul ala sus cu 4x4 garage,la ei gasesti cam tot ce doresti in materie de piese JEEP,totul este pe comanda ,si daca au piesele pe stock vin in 5 zile ,daca nu in 15-20 de zile din america, de obicei sunt mai ieftini decat la noi. o zi buna Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee Vezi ca este Bannerul ala sus cu 4x4 garage,la ei gasesti cam tot ce doresti in materie de piese JEEP,totul este pe comanda ,si daca au piesele pe stock vin in 5 zile ,daca nu in 15-20 de zile din america, de obicei sunt mai ieftini decat la noi. o zi buna multumesc frumos pt sfaturi! Cum ar fi ca sa va completati si voi locatia in profil si sa va faceti si o prezentare asa cum cere Regulamentul forumului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: operatiuni service grand cherokee Am cartea masinii unde scrie la cat se schimba ce se schimba ,ce se pune,cat se pune etc.da mi un tel si mergem la un xerox.0724399082.Si intradevar cei din spate de la romexpo sant buni.au absolut orice la preturi bune.eu tot de acolo iau ce am nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate